Airlaid Decorservetten

De Gedecoreerde Airlaid Servetten geven de tafel een elegant en onderscheidend tintje, waardoor de gasten de indruk krijgen dat deze Wegwerpservetten eruit zien als stoffen servetten.

In Kanguro Airlaid Gedecoreerde Servetten en Airlaid Servetten met 40x40 Design formaat zijn deze Gedecoreerde Servetten ideaal voor allerlei plaatsen waar details een punt van zorg zijn. Laat landschappen, monumenten en kunstwerken met uw serviesgoed meegaan.

Actieve filters

  Airlaid Gedecoreerde Papieren Servetten, gemaakt van cellulose met een dubbele laag, zijn perfect om een vleugje onderscheiding te geven aan uw hotel- of restaurantbedrijf. Als waren het kunstwerken, zullen deze gedecoreerde servetten de aandacht van al uw gasten trekken, want hun landschappen, vormen en kleuren zullen niemand onverschillig laten.

  In onze catalogus vindt u:

  Kanguro Airlaid Gedecoreerde Servetten, met afmetingen van 33x40, zijn de beste beschermers van uw bestek bij de presentatie van de tafel. U vindt deze bestekhouder Servetten in verschillende kleuren, dessins en patronen, altijd spelend met de complete combinatie van uw tafel.

  Versierde Airlaid Servetten 40x40, zal je doen denken dat het geen papieren servetten zijn, maar stoffen servetten. Deze gedecoreerde Non-Woven Servetten, gemaakt van cellulosevezels en natuurlatex, bieden een grote consistentie, buitengewone weerstand, absorptievermogen en zijn zeer aangenaam om aan te raken.

  Kortom, deze Designer Servetten zijn de ideale oplossing voor uw bedrijf, waar u unieke en relevante omgevingen kunt creëren, door ze te combineren met Arlaid Premium Tafelkleden, Designer Platen, Herbruikbare Wijnbrillen en Premium Plastic Bestek.

  Bekijk meerZie minder