Airlaid Servetten 40x40

Onze Airlaid Servetten zijn het papierproduct dat het dichtst bij het Laken Servet ligt. Het gebruikte materiaal is Airlaid met een dikte van 60 g/m2. Het gebruik van papier is zuiniger en ecologischer dan het gebruik van stof, omdat er geen waterverbruik en geen kosten voor het wassen en strijken zijn. Ze zijn zeer populair bij banketten, congressen en grote evenementen waar aandacht voor detail een garantie is voor succes. De textuur van deze non-woven servetten is zeer zacht en ze hebben een uitzonderlijke consistentie.

Actieve filters

    De textuur van onze Airlaid Servetten zal u doen denken dat het geen papieren servetten zijn, maar stoffen servetten. Deze non-woven servetten, gemaakt van cellulosevezels en natuurlatex, bieden een grote consistentie, buitengewone stevigheid, absorptievermogen en zijn zeer aangenaam om aan te raken.

    In verschillende kleuren, prints en dessins, bij MonoUso bieden wij u een brede catalogus aan om uw tafel te decoreren. Kortom, onze Airlaid Servetten kunnen worden beschouwd als de natuurlijke vervangers van stoffen servetten. Vergeet dus de wasserijen, want deze Wegwerpservetten besparen u tijd en geld.

    In deze rubriek vindt u ontwerpen versierd met sobere en elegante randen, met originele en grappige tekeningen, strepen of ruitjes, enz. Kies degene die u het beste bevalt voor uw bedrijf en geef uw tafel de elegante touch die uw klanten zo waarderen.

    Bekijk meerZie minder