Alu-bakjes zonder deksel

Aluminium bakjes zonder deksel zijn ideaal voor het koken van gerechten in de oven. Ondanks het feit dat ze wegwerpbaar zijn, zult u verrast zijn door hun grote weerstand en veelzijdigheid. In MonoUso vindt u verschillende vormen en maten om de beste optie te kiezen.

Actieve filters

    Pasta au gratin, cannelloni, lasagne, kip met aardappelen... de aluminium bakjes zonder deksel zijn perfect voor elke maaltijd. Dankzij hun grote hittebestendigheid kunt u ze zonder zorgen in de oven zetten. Bovendien zijn ze gemaakt van aluminium en houden ze de warmte goed vast, zodat uw maaltijden op de juiste temperatuur worden gehouden.

    De aluminium bakjes zonder deksel hebben een zilveren afwerking en hun design is zowel praktisch als aantrekkelijk. Ze zijn perfect voor horecabedrijven en voor het vervoer van voedsel op een praktische, veilige en lichte manier.

    Als uw probleem is dat u te lui bent om op te halen en te reinigen, dan zijn aluminium bakjes zonder deksel de oplossing voor een praktische en effectieve reiniging. Aangezien ze wegwerpartikelen zijn, hoeft u ze na gebruik alleen nog maar in de container te doen - er is geen excuus meer om niet te koken!

    Bij MonoUso hebben we verschillende modellen van onze aluminium bakken zonder deksel, zodat u de bak kunt kiezen die het beste bij uw recepten past. Voor een zeer betaalbare prijs zullen uw maaltijden spectaculair zijn. Trek uw schort aan en begin met koken!

    Bekijk meerZie minder