Aluminium bakjes rond

De ronde aluminium bakjes zijn ideaal om op een praktische en economische manier in de oven te koken. In MonoUso kunt u verschillende maten en vormen vinden, zodat u de optie kunt kiezen die het beste bij uw recepten past.

Actieve filters

    Als u een kookkant heeft, zijn de ronde aluminium bakjes perfect voor u. U kunt er allerlei gerechten mee bereiden zoals pizza's, tortilla's, taarten of quiches. Deze aluminium containers zijn bestand tegen hoge temperaturen en zijn compatibel met koelkasten of diepvriezers, zodat u uw culinaire creaties op de gewenste temperatuur kunt bewaren. Bovendien is aluminium een goede warmtegeleider, waardoor het uw recepten lang warm houdt.

    De ronde aluminium bakjes zijn zeer geschikt om te koken, omdat ze geschikt zijn om te bakken en omdat ze voorkomen dat u voortdurend van bakje moet wisselen. En vergeet het schoonmaken, als je eenmaal klaar bent met het gebruik ervan hoef je ze alleen maar in de container te gooien - het zijn allemaal voordelen!

    De ronde aluminium bakjes hebben een zilveren afwerking en een eenvoudig ontwerp, maar geven uw recepten een zeer elegante en aantrekkelijke uitstraling. In MonoUso heeft u de keuze uit een groot aantal maten, van de kleinste 140 mm waarin u een dessert als vla of brownie kunt bereiden, tot de grootste 330 mm, waar u uw beste pizza's kunt koken. Profiteer van deze mogelijkheid en krijg een aantal zeer praktische en voordelige verpakkingen!

    Bekijk meerZie minder