Aluminium capsules

Ben je gepassioneerd door bakken? Onze aluminium capsules zijn de beste optie om uw recepten perfect te maken. Bij MonoUso hebben we capsules in alle maten en vormen zodat u uw fantasie de vrije loop kunt laten en allerlei recepten kunt koken.

Actieve filters

    Als u in uw bedrijf met bakkerijproducten werkt, zijn aluminium capsules de beste keuze. Onze capsules zijn gemaakt van aluminium, een licht, flexibel en hygiënisch materiaal. Bovendien is het bestand tegen hoge temperaturen, wat onze capsules de perfecte verpakking maakt om zonder gevaar voor kromtrekken te bakken.

    In de aluminium capsules kunt u uw klanten kleine voedingsmiddelen aanbieden zoals chocolade, muffins, taarten of koekjes en ook zoute voedingsmiddelen zoals frivoliteit. Als u een catering- of proeverijdienst heeft, zijn de aluminium capsules ideaal voor het aanbieden van kleine hapjes aan klanten met het voordeel dat ze na afloop van de maaltijd kunnen worden weggegooid.

    De goudkleurige afwerking van onze aluminium capsules geeft een elegante uitstraling aan uw maaltijden, zodat u ze op een praktische manier kunt serveren zonder klasse of stijl te verliezen.

    Bij MonoUso vindt u verschillende maten en vormen van aluminium capsules, zodat u de capsule kunt kiezen die het beste bij uw recepten past - maak gebruik van de mogelijkheid om een expert in het bakken te worden!

    Bekijk meerZie minder