Aluminium pruimencake bakjes

Als je een banketbakker bent, heb je misschien een keer geprobeerd om een taart te maken. Met de aluminium pruimcake bakjes wordt het koken veel gemakkelijker dankzij hun lichtheid en weerstand.

Actieve filters

    Plumcake aluminium bakjes worden veel gebruikt voor het maken van sponsgebakjes en desserts in grote hoeveelheden.  Daarom zijn deze containers perfect voor elk feest of evenement. Als u uw culinaire vaardigheden wilt laten zien aan al uw gasten en het dessert boven op het feest wilt brengen, dan zijn deze containers de perfecte optie.

    Omdat aluminium een goed warmtebehandelingsmiddel is, kunt u uw gasten zonder angst voor kou snel eten aanbieden. Deze containers zijn geschikt voor het verwarmen van voedsel in de oven, zodat u ze kunt gebruiken voor het serveren van warm voedsel zoals pasta of rijst. Ook zal het verzamelen en schoonmaken veel gemakkelijker zijn omdat het wegwerpverpakkingen zijn en u ze pas hoeft weg te gooien als u klaar bent met het gebruik ervan.

    Als uw keuken een puinhoop is, zijn de aluminium bakjes van pruimenkoek een zeer praktisch en voordelig product. Ze zijn ook ontworpen om het werk in de keuken te helpen en te vergemakkelijken, zodat u alle producten opgeruimd en georganiseerd kunt hebben en het werk kunt versnellen.

    In MonoUso vindt u deze bakken in verschillende maten, zodat u de bak kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past. Kies de uwe en begin met het koken van al uw recepten!

    Bekijk meerZie minder