Bio Borden met Deksel

De biologisch afbreekbare borden met deksels zijn perfect als u individuele porties vers moet serveren, uw beste recepten van buitenaf moet beschermen, of voedsel comfortabel en veilig moet vervoeren, in afhaal- of zelfbedieningszaken. Houten borden met Deksels en Composteerbare borden met Deksels zijn de ideale aanvulling voor elk evenement, feest of feest waar zorg voor het milieu een belangrijke rol speelt.

Daarom bieden wij bij Monouso Ecologische borden met deksels in verschillende materialen, maten en uitvoeringen, die zich aanpassen aan elke situatie.

Actieve filters

  De Biologische Papieren Borden met deksels zijn praktisch, veelzijdig en zeer handig bij het serveren en vervoeren van individuele porties in Catering, Hospitality en Takeaway of Self-Service vestigingen.

  Salades, groenten, fruit, bouillons, pasta's en rijst kunnen comfortabel en veilig worden getransporteerd en vervolgens worden genoten alsof ze vers zijn gemaakt, dankzij onze Biologisch afbreekbare Borden met Deksels die de temperatuur van het voedsel op peil houden en het van buitenaf beschermen. Zonder twijfel zijn de Ecologische Borden met Deksels die wij u bij Monouso aanbieden de ideale oplossing als uw inzet voor het milieu totaal is.

  Houten schotels met deksel en composteerbare schotels met suikerrietdeksel vormen een grote reeks biologisch afbreekbare schotels met deksel die zich kunnen aanpassen aan elke situatie, decoratie of omgeving, voor de elegantie en verfijning van hun ontwerpen.

  En alsof dit alles nog niet genoeg is, zijn onze Bio Borden met Deksels die u in staat stellen om tijd en geld te besparen op het verzamelen en schoonmaken zonder ooit te beknibbelen op de kwaliteit, om de beste service te bieden aan uw klanten, familie of vrienden.

  Als dit niet de wegwerp borden zijn die u nodig heeft, nodigen wij u uit om andere biologisch afbreekbare borden te ontdekken, zoals Palmblaadjes, Houten Borden, BamboeBorden, Kartonnen Borden of Chinetpulp Borden. En als u plastic Borden zonder deksel nodig heeft, vergeet dan niet onze plastic Borden te bezoeken. 

  Bekijk meerZie minder