Catering Amuse

De Food Presentatie Stands zijn perfect om te serveren, van aardappelkoekjes met hun sauzen, tot kroketten, nuggets, pasteien, romeinse inktvis of gebakken vis in de verschillende Roestvrij Staal Miniaturen die wij u hier aanbieden. Van Mini Fryers, Mini Dairy en Ijs Makers tot Sausenpotten en Presentatiemanden, een gevarieerde selectie van presentatiestandaards die onderscheidend zijn voor uw hotel- en restaurantbedrijf.

Actieve filters

  Met onze Fast Food Displays kunt u uw eten op een elegante en directe manier presenteren, zodat de klant de kwaliteit en de eetlust van uw eten kan zien. Aarzel niet om deze prachtige Food Stands te vertrouwen.

  - Mandje presentatie: Deze stalen kegelhouders zijn ideaal voor het presenteren van papieren of bamboe kegels, in de was gezet, met een sectie voor sauzen. Een ondersteuning van de meest "originele en leuke

  - Mini Roestvrijstalen Friteuse: Presentatiestandaard met roestvrijstalen grillchips en handvat om allerlei soorten snacks en tapas te presenteren, met name chips, kroketten of nuggets. Miniaturen die elegantie geven aan uw bedrijf.

  - Mini Melk en Ijsemmer Presentatie: Melkcontainers, in hun mini-versie, die de meest eigenaardige dragers worden om een vintage touch aan uw menu te geven.

  In onze sectie van Miniaturen voor Testing vindt u meer oplossingen om uw tapas en hapjes te presenteren en uw bedrijf om te vormen tot een referentie van stijl.

  Bekijk meerZie minder