Low Foot Cava Glazen

De Plastic Low Foot Cava Glazen bieden grote kracht en zijn ideaal voor het maken van toasts zonder angst voor het breken van de voet.  Deze Wegwerpglazen zijn perfect voor het serveren van champagne, champagne of bruut en het vieren van grote momenten met een kin kin-afwerking. Daarom zijn onze Low Foot Plastic Glazen perfect voor uw feesten of grote evenementen waar het aantal mensen een groot aantal glazen betreft.

Actieve filters

    Om de kers op de taart te zetten op uw feestjes, gaat er niets boven Plastic Low-Foot Cava Glazen voor de beste publiekslieveling. Onze plastic wegwerpbekers zijn perfect voor buitenevenementen, omdat ze moeilijk te breken zijn en niet afbreken of snijden.

    Deze stijlvolle Low Profile Plastic Glazen bieden een grote kracht en soberheid met een hoogglans afwerking. Onze plastic bekers zijn eenvoudig te monteren en te demonteren, kunnen worden gestapeld, voor gemakkelijke opslag.

    Onze plastic wegwerpbekers zijn wegwerpartikelen, maar hun grote kenmerk is dat ze zekerheid bieden tegen onvoorziene breuken en onnodige bezuinigingen. De Low Foot Cava Glazen worden op grote schaal gebruikt in caterings en grote evenementen en worden een onmisbaar product voor elke toast. 

    En als dit niet de plastic glazen zijn die je nodig hebt, kun je in MonoUso kopen van Plastic Champagne Glazen, Plastic Water en Wijn glazen en Plastic Liquor Glazen, tot elegante en economische Plastic Cocktail Glazen, Herbruikbare Wijn Glazen, Herbruikbare Cava Glazen en Herbruikbare Gin Tonic en Cocktail Glazen. En dan hebben we het nog niet eens over het nieuwe assortiment Plastic Cocktail Zakken en Plastic Ijs emmers.

    Bekijk meerZie minder