Churros bakjes

De Churro Containers zijn de perfecte aanvulling voor fastfoodrestaurants. In dit assortiment vindt u  Churro Papieren Boxes, Churro Papieren Kegels, Churro Papieren Zakken en nog veel meer producten om aan uw wensen te voldoen. Verschillende modellen voor een gemeenschappelijke dienst, met verschillende maten om uit te kiezen. Onze modellen passen bij uw kleine, middelgrote of grote service.

Actieve filters

  Er is niets traditioneler dan te genieten van enkele goede churros met chocolade, daarom hebben we bij MonoUso nagedacht over de beste manier om deze gastronomische lekkernijen te serveren zonder dat het vet in de weg staat. U vindt onze churros verpakkingen in verschillende formaten: Papieren kegels, Anti-Grease Churros Tassen, Kartonnen dozen voor Churros met Chocolade of Paper Cone met Saus Tab.

  Elke van onze wegwerpverpakkingen voor churros kan op maat gemaakt worden. En velen van hen laten je toe om zowel de chocolade als de churros in één hand te dragen. Met dit systeem wordt het traditionele ontbijt van Churros met Chocolade gemoderniseerd en biedt het een afhaalservice voor uw bedrijfsaanbod.

  Bij ons kunt u profiteren van vele voordelen, zoals gratis verzending binnen 24-48 uur vanaf het moment dat u uw bestelling plaatst, of onze meerdere betaalsystemen, zodat u kunt zoeken naar het systeem dat het beste bij uw behoeften past.

  Dit alles en nog veel meer als u nu de Churros Wegwerpbare Verpakking koopt. Kopen met MonoUso is altijd kopen tegen de beste prijs en met het maximale vertrouwen.

  En als dit niet de Food Packaging is die u nodig heeft voor uw bedrijf, aarzel dan niet om onze rubrieken Kunststofverpakkingen, Kartonnen Verpakkingen, FOAM Verpakkingen, Aluminiumverpakkingen of Verpakkingszakken te raadplegen. 

  Bekijk meerZie minder