Cocktail Plastic Zakken

De Cocktail Zak is de meest chique revolutie geworden als het gaat om het genieten van een verfrissend drankje, een smakelijk hapje of wat zoete chocolaatjes. Onze Cocktail Zak is gemaakt van biologisch afbreekbaar polypropyleen en is bestand tegen hoge en lage temperaturen (van -40Cº tot 100Cº). De Plastic Cocktail Zak, met een maximale inhoud van 1 liter, is geschikt voor alle soorten voedselgebruik en is perfect voor het serveren van verfrissingen in Beach Clubs, Beach Bars, Zwembaden, Gyms, Spa's of elk ander buitenevenement.

Actieve filters

  De cocktails in plastic zakken worden de meest revolutionaire trend als het gaat om het verrassen van klanten met de presentatie van de meest exotische en verfrissende drankjes deze zomer. Met een vlakke bodem en een grote weerstand is de Cocktail Zak geschikt voor alle soorten voedselgebruik, van smoothies, tot frisdranken, infusies of cocktails.

  Met een inhoud tot 1 liter is onze Cocktail Zak niet voorzien van een sluitingsmethode, hoewel wij bij MonoUso adviseren om een elastiekje of een geplastificeerd draadje te gebruiken en wij adviseren om, voor een optimale sluiting, de inhoud niet groter te laten zijn dan 400 ml.

  Met een afmeting van 8 centimeter van de basis x 5 centimeter van de opening en 24 centimeter van de hoogte, is de Plastic Cocktail Zak perfect voor evenementen en recepties buitenshuis, omdat de grote weerstand het gevaar van breuk vermijdt en gemakkelijk op te pakken en schoon te maken is. Besparing en hygiëne gaan hand in hand met onze speciale Cocktail Zakken.

  Waar zijn de Cocktail Zakken geboren?

  Besparingen en toeval gaven het leven aan deze moderne manier van genieten van een verfrissende cocktail. De grote toeristische rijkdom die tientallen jaren geleden in Mexico leefde nam de hoteliers mee om de drankjes in Plastic Zakken te serveren, wat een economische en schone manier was om de brouwsels te verkopen, eindigde als de laatste mode tussen de barmannen. Een paar jaar geleden namen Korea en Japan het stokje over van Plastic Zakken, zoals je iedereen op straat kon zien genieten van sappen en combinaties in Plastic Zakken. En vandaar naar de modernste hysterie in de verpakkingswereld van vandaag, de Cocktail Zakken.

  Bekijk meerZie minder