Cupcake Papiertjes

Papieren capsules zijn veel meer dan alleen maar dessertcapsules. De heerlijkste snoepjes liggen als een schat op u te wachten. Uw meest artistieke desserts zullen niet bewegen en u kunt uw CupCakes, Muffins, Chocolade, Cakes, etc. op de meest comfortabele manier naar elke plaats vervoeren. De Papieren Baking Capsules zijn uitstekend geschikt voor zowel bakkerijen als particulieren. Weet je waarom? 

Actieve filters

    De Papieren Capsules, waarin we de Cupcake Capsules en de Muffin Capsules zullen vinden, zijn een fundamenteel onderdeel van elk dessert van deze stijl. Er wordt veel tijd besteed aan de details van de desserts die nodig zijn en daarom moeten de Papieren Capsules er in harmonie mee zijn. De ontwerpen van onze Papieren Capsules zijn ideaal voor uw bedrijf en geven een vleugje aanvulling op uw CupCakes, Muffins, Chocolade, Cakes of een ander dessert.

    We hebben allerlei soorten papieren capsules. Zonder twijfel een groot assortiment en een verscheidenheid aan kleuren voor een zoet dessert.

    En als u andere soorten Cakeverpakkingen nodig heeft, aarzel dan niet om ons assortiment Cake- en Taartdozen, Snoep- en Bonbondozen, Taartbakjes, Goffer Trays en gebakjes, Cookie- en Taartdozen te raadplegen.

    Bekijk meerZie minder