Vlekbestendige Placemat

Het nieuwe concept van Day drap tafellakens, zowel op tafellopers als op individuele placemats, biedt een uniek afgewerkt product op de markt dat een combinatie is van gerecycled katoen, waterdichte lagen voor eenvoudige reiniging en een anti-slip basis die het mogelijk maakt het tafellaken aan elk oppervlak te bevestigen.

Bij MonoUso hebben we verschillende ontwerpen en formaten, die zo vaak als u wilt kunnen worden gebruikt en vooral zonder door de wasserij te gaan dankzij de vlekvrije behandeling.

Actieve filters

  Hoe vlekbestendig zijn de placemats?

  Het belangrijkste kenmerk van de vlekbestendige placemats is de afwerking die niet-vervaardigd gerecycled katoen perfect combineert met waterdichte en slipvrije harslagen die ook een efficiëntere reiniging en hygiëne mogelijk maken en helpen om het serviesgoed op een meer statische manier boven het tafelkleed te houden.


  Bovendien kunnen deze vlekbestendige placemats dankzij hun wasgemak gemakkelijk en zonder grote hoeveelheden water worden hergebruikt, omdat de anti-vlekbehandeling het morsen afstoot en voorkomt dat ze op de placemat blijven liggen. Alsof dat nog niet genoeg is, hebben ze een strijksysteem dat net zo eenvoudig en effectief is als het wassysteem.

  Voordelen van het gebruik van harsplacemats in uw vestiging:

  Het gebruik van dit soort gekleurde harsplacemats kan verschillende voordelen hebben voor uw bedrijf, want onder hetzelfde product zijn er bepaalde kenmerken:

  Goedkope harsplacemats

  Harsen placemats zijn goedkoop, dankzij het feit dat ze kunnen worden hergebruikt, hebben we te maken met een soort geplastificeerde set die economisch rendabeler is. Hun wassysteem is zo eenvoudig dat het niet nodig is om water te gebruiken en het risico op vlekken op de placemat kleiner is.

  Antislip placemats

  Onze harsplacemats hebben het voordeel dat ze slipvast zijn. Deze anti-slip placemats zijn van meer dan acceptabele kwaliteit en hun anti-slip systeem zorgt er niet alleen voor dat het bovenstaande bestek niet wegglijdt, maar maakt het ook stabiel en onwrikbaar op de tafel.

  Harsenplacemats voor bars en restaurants:

  Ze hebben genoeg veelzijdigheid om in elk restaurant te staan, want met dit materiaal kun je elk ontwerp maken dat de klant wil. Ze zijn dus geschikt voor diverse instellingen zoals cateringdiensten, buffetten, hotels of toprestaurants. Bovendien kan elke vestiging, dankzij het gebruik van harssets, rekenen op een onderscheidend en aanpasbaar element.

  Het ontwerp maakt het ook mogelijk om het perfect te combineren met de rest van de tafeldecoratie, dus naast het feit dat het een soort originele placemat is. Vind het ontwerp dat het beste past bij de stijl en het ontwerp van uw eetkamer of tafels.

  Versierde placemats

  Gedecoreerde placemats zijn placemats in kleur of met aantrekkelijke moderne ontwerpen die een speciale stijl in uw restaurant zullen creëren. Naast het helpen met de inrichting van de lounge en de tafel, geven ze het etablissement een meer verfijnd en modern imago.


  Harsen placemats Dagdoek:

  Het zijn individuele placemats, hun grootte is ontworpen om de individuele oppervlakte van een maaltijd te bedekken, gebruik een set voor elke persoon die op uw tafel zit. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, aan te brengen, te hanteren, te wassen en te strijken.
  Ecologische
  Ze zijn 100% recycleerbaar en na gebruik keren ze terug naar hun oorspronkelijke cyclus, zodat ze in de toekomst kunnen worden hergebruikt als harstafelkleden.

  Tips voor het gebruik van DAY DRAP-hars placemats

  Het gebruik van een harsplacemat kan meer of minder effectief zijn, afhankelijk van de zorg die wordt gegeven.

  Om er een volledig effectief gebruik van te maken, moet rekening worden gehouden met de volgende adviezen:

  * Alleen de vlekbestendige laag, d.w.z. de achterkant van de placemat, wordt gestreken.
  Gebruik nooit het antislipgedeelte, want dat zou de placemat waarschijnlijk onbruikbaar maken.
  * De placemat moet ook periodiek worden gestreken zodat hij zijn eigenschappen niet verliest en kan worden hergebruikt.
  * Voor een maximale reiniging, ontsmettingsmiddel aanbrengen en vervolgens met een vochtige doek afspoelen.

  Bekijk meerZie minder