FOAM kommen

Onze isothermische FOAM Kommen, licht en stijf, zijn in staat om de temperatuur van het voedsel lange tijd op peil te houden. Gefabriceerd in Expanded Polystyrene, zijn de Thermal Bowls moeilijk te breken, in staat om het gewicht van het voedsel te ondersteunen zonder problemen en zeer zuinig, omdat ze u veel tijd besparen na feesten en partijen omdat ze wegwerpzakjes zijn.

Actieve filters

    De Isothermische FOAM Kommen zijn de beste bondgenoot om de temperatuur van het voedsel op de meest economische manier te houden, aangezien ze u na de feesten en partijen veel tijd zullen besparen omdat het wegwerpzakjes zijn. Gefabriceerd in geëxpandeerd polystyreen, zijn de Thermische Kommen moeilijk te breken en in staat om het gewicht van het voedsel zonder problemen te dragen. Bovendien maakt de laminering van deze plastic zakken ze waterdicht, ideaal voor sauzen, crèmes en sorbets.

    De FOAM Bags zijn licht en stijf, bovendien zijn deze FOAM Bowls Thermal Kommen, zodat ze in staat zijn om de temperatuur van het voedsel voor een lange tijd te handhaven. Ideaal voor evenementen waar de dag langer duurt, zijn de Wegwerpbare FOAM Bowls perfect voor evenementen waar staand eten een must is. Onze Thermal FOAM Bags kunnen worden gebruikt voor desserts, hapjes, salades en nog veel meer.

    Om ons wegwerpservies compleet te maken, hebben we ook FOAM Dienbladen en FOAM Platen. Wij bieden heldere plastic deksels en FOAM Bowl Lids, perfect voor de Thermio Kommen, geschikt voor bonen, crèmes en soepen.

    Bekijk meerZie minder