Friet Bakjes

De gefrituurde voedselverpakking is de perfecte aanvulling voor Fast Food restaurants. In Food Packaging voor Friet vindt u kartonnen dozen voor friet, papieren kegels voor friet, papieren zakken voor friet en nog veel meer producten om aan uw wensen te voldoen. Wegwerpverpakkingen voor friet zijn de perfecte aanvulling voor het serveren van kippenvleugels, nuggets, uienringen of aardappelchips in elk meeneembedrijf. 

Actieve filters

    Onder onze verpakkingen voor gebakken voedsel vindt u kartonnen dozen voor gebakken voedsel, in kleuren of kraft, papieren kegels, dozen voor chips en kartonnen kegels voor gebakken voedsel. Deze wegwerpverpakkingen zijn geschikt voor elk type gefrituurd, gehavend of gepaneerd voedsel, omdat hun doorlatende laag geen vet door de verpakking laat gaan, waardoor de klant geen vlekken op zijn handen kan maken, waardoor het een veilige en hygiënische manier is om van uw snack te genieten.  

    Onze Wegwerp Frituurcontainers kunnen worden aangepast met uw bedrijfslogo, naam of embleem. De beste reclame binnen handbereik. En als u een ander soort voedselverpakking nodig heeft voor uw bedrijf, aarzel dan niet om onze secties Kunststofverpakkingen, Kartonnen Verpakkingen, Aluminiumverpakkingen, Thermische Verpakkingen FOAM en Verpakkingen voor Take Away Services te raadplegen. Plaats nu uw bestelling en u ontvangt deze in minder dan 48 uur.

    Bekijk meerZie minder