Hamburger Bakjes

Hamburgerverpakkingen zijn een van de sterproducten van Fast Food Catering en daarom hebben wij, naast de Thermal Burgerverpakkingen of de Hamburgerboxen, in onze catalogus een ecologisch assortiment opgenomen, bekend als BePulp Sugar Cane Burger Verpakkingen. Onze Hamburgerschelpen kunnen worden aangepast aan de smaak van de klant.

Actieve filters

  Soort wegwerphamburgercontainers:

  Hamburgerboxen zijn ideaal voor de Fast Food restaurant service of voor afhaalmaaltijden. Geniet van de smaak van een authentieke hamburger met deze Burger Boxes, ideaal voor hun kwaliteit en prijs. U vindt de Hamburger Dozen in Wit, Kraft of Wit.

  Met de Wegwerpbare Hamburger Verpakkingen van FOAM kunt u de hamburgers serveren en ze langer op temperatuur houden, dankzij de thermische eigenschappen van FOAM. FOAM verpakkingen zijn perfect bestand tegen hoge temperaturen en isoleren de buitenkant.

  De StayLock Plastic Burger Containers hebben een dubbele kliksluiting die ervoor zorgt dat het voedsel verzegeld blijft, zelfs na herhaalde openingen zal het zijn vorm niet verliezen. Het is transparant en toont het hele product.

  BePulp Burger Packs zijn biologisch afbreekbare Burger Packs, d.w.z. dat het ecologische Burger Packs of sandwich Packs zijn. Deze Ecologische Hamburgerschelpen zijn perfect voor alle soorten Take Away of take away bedrijven. 

  Bekijk meerZie minder