Merk

Producttype

Materiaal

Vorm

Kleur

Wascycli

Gamma

Hard Herbruikbare Borden

Harde Plastic Borden vormen het hoogste assortiment van wegwerpplaten. Bij Monouso bieden wij u een breed assortiment aan van Vierkante Harde Plastic Borden in een moderne en elegante collectie met een uitzonderlijke afwerking. Deze Rigid Wegwerpbare Borden zijn te vinden in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen.
Vergroot het comfort en de veelzijdigheid met deze Wegwerpbare Borden, waarmee u uw gasten alleen maar sprakeloos hoeft achter te laten voordat u deze hoogwaardige Wegwerpbare Bord weggooit.

Actieve filters

Harde Plastic Borden vormen het hoogste assortiment van wegwerpplaten. Bij Monouso bieden wij u een breed assortiment aan van Vierkante Harde Plastic Borden in een moderne en elegante collectie met een uitzonderlijke afwerking. Deze Rigid Wegwerpbare Borden zijn te vinden in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen.
Vergroot het comfort en de veelzijdigheid met deze Wegwerpbare Borden, waarmee u uw gasten alleen maar sprakeloos hoeft achter te laten voordat u deze hoogwaardige Wegwerpbare Bord weggooit.

Herbruikbare Hard Plastic Borden zijn de meest gevraagde Elegant Herbruikbare Borden bij organisaties van grote evenementen zoals bruiloften, doopfeesten of belangrijke zakelijke bijeenkomsten.

In deze sectie vindt u Rigid Vierkante Borden in verschillende maten, designs en kleuren, die zich perfect aanpassen aan elke tafeldecoratie die u in gedachten heeft.

Bespaar geld en tijd zonder de kwaliteit weg te laten, het comfort en de veelzijdigheid van deze wegwerpproducten uit het oog te verliezen. Een zeer brede collectie die bestaat uit een Herbruikbare Tafelkleed van grote duurzaamheid en weerstand door de vervaardiging met de beste materialen.

Aan de andere kant heeft u alle soorten cateringapparatuur, zoals bestek, of alle soorten cateringaccessoires. U vindt alles in MonoUso, van wegwerpbekers tot wegwerpbrillen.

Premium Ronde Harde PP Plastic Borden bieden een veel betere weerstand dan conventionele kunststof borden. Hun klassieke en tijdloze ontwerp, waarbij de keuze uit verschillende kleuren uw tafel tot leven brengt, is geïnspireerd op de perfecte cirkel. Deze Premium Ronde Wegwerpbare Borden zijn gemaakt van een zeer bestendig plastic dat van deze Plastic Borden herbruikbare Plastic Borden maakt omdat ze bestand zijn tegen hoge en lage temperaturen en met een zorgvuldige handwasbeurt, meer dan één keer kunnen worden gebruikt. Onze Dura Ronde Plastic Tafel Items biedt eenvoud en elegantie, een dans in de tijd tussen perfecte vormen en harmonie van kleuren die deze Plastic Borden die in de Magnetron kunnen geschikt maken voor elke situatie.

De prachtige Premium Harde Ronde Borden openen de deuren naar distinctie en verfijning. Gemaakt van Polypropyleen, deze Plastic Borden zijn het kenmerk van Herbruikbare Plastic Borden. Met een zorgvuldige handwas, kunnen deze Harde Plastic Borden in meer dan één gelegenheid worden gebruikt.

Deze Ronde Plastic Borden, beschikbaar in verschillende kleuren en maten, zal uw Tafeldecoratie gevuld worden met persoonlijkheid, terwijl ze een schone, elegante en kwaliteitsvolle service garanderen. Kortom, een serie herbruikbare borden die samen een veelzijdige Plastic Feest Item vormen.

Deze kunststofborden zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit polypropyleen en zijn bestand tegen zowel hoge als lage temperaturen. Daarom bieden Kunststofborden de voordelen en elimineren ze de nadelen van traditionele borden, omdat het harde en resistente Kunststofborden zijn die bij het ontvangen van een klap niet zullen versplinteren of breken in kleine snijstukken.

Deze Plastic Feest Item bestaat uit Plastic Borden die het perfecte antwoord zijn op de eisen van een professionele wereld in constante evolutie, met de nadruk op voedselveiligheid en design. Onze Ronde Harde Plastic Borden bieden kwaliteit, productiviteit en een lage prijs.

En als u op zoek bent naar een ander type van herbruikbare plastic borden, aarzel dan niet om ons assortiment van PP Premium Harde Borden, PP Premium Vierkante Harde Borden en PP Harde Borden voor in de Magnetron te bezoeken.

Deze Nice Harde Kunststofborden vormen het assortiment van Premium Kunststofborden bij uitstek. Origineel en elegant, dit wegwerpservies toont voedsel alsof het een gastronomisch museum is. Vervaardigd in polypropyleen borden, vallen deze Plastic Borden op door hun design en eenvoud, maar ook door de kleur die ze een parelmoerachtige toets geeft. Nice Harde Kunststofborden zijn resistent, magnetronbestendig en door hun hardheid en bestendigheid ook herbruikbare Kunststofborden, die met een zorgvuldige handwasbeurt meer dan eens gebruikt kunnen worden. Laat u verrassen door deze Elegante Kunststofborden met een heel bijzondere parelkleur!

Zijn de Premium Harde PP Borden resistent?

De Nice Premium Harde Borden, vervaardigd met verschillende borden Polypropyleen, een materiaal dat hen een grotere stijfheid, weerstand en duurzaamheid geeft, waardoor zij in staat zijn om hoge temperaturen te weerstaan zonder vervorming en zonder het overbrengen van geuren en smaken naar het voedsel. Ze zijn geschikt voor gebruik bij meer dan één gelegenheid en maken deel uit van het uitzonderlijke assortiment herbruikbare plastic borden.

Waarom hebben ze een speciale glans?

Onze Nice Harde Plastic Borden, heeft dankzij de samenstelling van de kristallisatie en van het geïnjecteerde polypropyleen, een zeer subtiele glans en een textuur die niet plastisch lijkt voor uw ogen. De parelachtige kleur van dit Plastic Bord is op zijn minst verrassend.

Hoe zijn ons ontwerpen?

Met een origineel en modern ontwerp zijn het herbruikbare plastic borden die zeer elegant en voortreffelijk zijn. Dit Premium Hergebruikbare Bord is ideaal om een vleugje onderscheiding aan uw tafel te geven. Onze Nice Borden zijn vierkant en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor ze perfect zijn voor het serveren van alles, van voorgerechten, tot salades, crèmes, hoofdgerechten en desserts. Om al deze redenen vallen de Nice Plastic Borden erg in de smaak van restaurants, cateraars en hooggeplaatste hotels, waar goede service en ontspanning hun visitekaartje is.

Wat zijn de voordelen van het serviesgoed van Nice?

Onze Nice Premium Plastic Borden zijn net als traditioneel serviesgoed bestendig en hard, maar als ze geraakt worden zullen ze niet breken in kleine scherpe elementen die uw evenement kunnen bezoedelen. Bovendien zijn ze stapelbaar, dus u bespaart ook opslagruimte. Maar dat is nog niet alles, het zijn ook Lichte Kunststofborden, dus het serveren en verwijderen van borden zal gemakkelijk, snel en handig zijn.

Verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, maten en kleuren, zullen deze Herbruikbare Plastic Borden zich aanpassen aan elke situatie, om elk soort voedsel te serveren vanaf de eerste canapé tot aan het dessert.

En als u op zoek bent naar ander type herbruikbare plastic borden, aarzel dan niet om onze collecties van Premium Ronde PP Harde Schotels, Premium Vierkant PP Harde Schotels en PP Harde Schotels voor in de magnetron te raadplegen.

"Forma" Design Plastic Borden bieden elegantie en verfijning aan; twee kwaliteiten die nodig zijn om een vleugje onderscheiding te geven aan uw tafeldecoratie. Voor catering, restaurant, hotel of een evenement vindt u in deze categorie een Zuinige Moderne Diner Set waarin u Wegwerpbare Borden in verschillende kleuren en maten vindt. Maar altijd onder een designlijn die van deze Wegwerpbare Diner Set voor Catering, het perfecte Wegwerpbare Tafelaankleding maakt voor feesten waarbij de presentatie van de gerechten erg belangrijk is. Investeer in comfort en bespaar tijd en geld met dit wegwerpservies. Waarbij u alleen maar hoeft te genieten, want na gebruik, naar de vuilnisbak en dat is het.

Met deze Harde Design Borden "Forma" ontdekt u dat het kopen van modern en goedkoop serviesgoed mogelijk is. In deze categorie vindt u het ideale wegwerpservies voor evenementen en feesten waarbij de presentatie van de gerechten zeer belangrijk is.

Geniet van uw evenement zonder zorgen, want na gebruik van deze Plastic Designer Borden hoeft u het alleen maar weg te gooien en dat is het. Maar dit is niet het enige gemak van deze Plastic Feest Item, want als deze Harde Plastic Borden vallen, zullen ze niet versplinteren of breken in kleine scherpe stukjes die uw evenement kunnen bezoedelen.

Vind de elegantie en verfijning die uw tafeldecoratie nodig heeft met deze Plastic Borden en ontdek dat het vinden van een goedkoop kwaliteitsservies mogelijk is bij Monouso.

In dit gedeelte van Harde Design PS Borden "Forma" vindt u moderne plastic platen in verschillende kleuren en maten, zodat u met veel plezier uw tafel kunt inrichten.

Denk er niet meer aan!

Premium Vierkant Harde Borden zijn het perfecte plastic servies voor het genieten van een evenement buitenshuis of in een lounge, overdag, 's avonds. Vanwege ons tijdloze ontwerp beschikbaar in een breed assortiment aan kleuren. Deze Plastic Borden zijn gemaakt van hoogwaardig Polystyreen en Polypropyleen, dus we hebben het over een hard, bestendig en zeer veelzijdig Plastic Serviesgoed. De Polypropyleen Plastic Borden in deze categorie zijn Plastic Borden die in de Magnetron kunnen en zijn tevens ook Herbruikbare Plastic Borden, aangezien deze Plastic Borden, met een zorgvuldige wasbeurt, meer dan één keer kunnen worden gebruikt.

De Premium Vierkante Harde Borden zijn een erg leuk, jeugdig en modern hard plastic servies, waardoor ze perfect zijn voor allerlei soorten feesten en partijen. Verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en kleuren, deze Harde Plastic Borden zullen zich aanpassen aan elke situatie en bieden u een schone, comfortabele en kwalitatief hoogstaande service.

Met een zeer karakteristieke glans zijn de Harde Plastic Borden van Polystyreen in staat om hoge en lage temperaturen te weerstaan zonder te lijden aan vervormingen. De PP Plastic Borden die in de magnetron kunnen zijn Herbruikbare Plastic Borden, omdat deze Plastic Borden met een zorgvuldige handwasbeurt meer dan één keer gebruikt kunnen worden.

De herbruikbare borden die we bij Monouso aanbieden zijn modern en origineel om op te vallen in evenementen waar u kunt ontsnappen aan de typische ronde kunststof borden. Ze kunnen worden gestapeld, waardoor u opslagruimte bespaart, en ze zijn comfortabel en licht van gewicht, zodat u ze snel kunt opzetten en van de tafel kunt halen. Bovendien, als de Polypropyleen Vierkante Plastic Borden een klap krijgen, zullen ze niet breken in kleine scherpe stukjes die uw evenement kunnen bezoedelen.

Met deze Plastic Borden laten we zien dat besparen zonder te beknibbelen op kwaliteit heel goed mogelijk is. Wat kun je nog meer vragen van een Plastic Bord?

Op onze website vindt u ook gekleurde plastic bekers en gekleurde wegwerpbakjes, met verschillende vormen. Zonder twijfel een zeer verfrissende collectie.

Ronde harde plastic Borden bieden een grotere consistentie en kristalliniteit aan dan andere plastic borden. Door hun vervaardiging in de hoogste kwaliteit polystyreen, zijn Wegwerpbare Borden zeer stijf en worden ze de perfecte bondgenoot in evenementen van groot belang. Zou u het durven te gebruiken bij uw bruiloft? Deze wegwerpproducten zijn elegant en hebben een zeer zorgvuldig ontwerp dat u in staat stelt om comfort en veelzijdigheid te vinden, waardoor u tijd en geld bespaart, maar nooit in kwaliteit. Denk geen twee keer na en laat je verrassen door deze prachtige Ronde Harde Plastic Borden.

Harde Plastic Borden voor Feesten zijn het ultieme in elegante wegwerp borden. Ronde Plastic Borden voor Feesten hebben veel voordelen en worden steeds meer gevraagd door landen als Frankrijk en de Verenigde Staten, bij de organisatie van belangrijke evenementen zoals bruiloften of doopfeesten.

Het belangrijkste kenmerk van de Harde Plastic Borden is de gepolijste afwerking die het keramiek imiteert. Ze slagen erin om de voordelen van traditioneel serviesgoed te bieden en tegelijkertijd nadelen te vermijden, omdat ze niet in kleine snij-elementen breken. Daarnaast worden ronde wegwerpharde borden ook gekenmerkt door hun duurzaamheid en weerstand.

Bespaar tijd en geld zonder te beknibbelen op de kwaliteit en profiteer van comfort en veelzijdigheid met deze Wegwerpbare Producten. Een volledige collectie van Harde Plastic Borden die een wegwerpservies vormen, beschikbaar in verschillende kleuren, ontwerpen en maten.

Bij MonoUso bieden wij u een breed assortiment aan van plastic wegwerpservies: Stijve borden, stijve wegwerpspoelbakken, vierkante harde plastic borden en harde plastic zakken. Allemaal in verschillende maten en vormen.

Bekijk meerZie minder
Je cookie-instellingen

Deze winkel vraagt je om cookies te accepteren voor betere prestaties en voor sociale-media- en advertentiedoeleinden. Er worden sociale-media- en advertentiecookies van derden gebruikt om je sociale-mediafunctionaliteit en persoonlijke advertenties te bieden.

Accepteer je deze cookies en de bijbehorende verwerking van je persoonsgegevens?

Noodzakelijk
Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.
Cookie nameProviderPurposeExpiry
PrestaShop-#www.monouso-direct.comDeze cookie helpt gebruikerssessies open te houden terwijl ze een website bezoeken, en helpt hen bij het plaatsen van bestellingen en veel meer bewerkingen zoals: datum toevoegen van cookies, geselecteerde taal, gebruikte valuta, laatst bezochte productcategorie, laatst geziene producten, klantidentificatie, naam, voornaam, gecodeerd wachtwoord, e-mailadres dat aan het account is gekoppeld, identificatie van het winkelwagentje.480 uren
Statistieken
Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.
Cookie nameProviderPurposeExpiry
collectGoogleHet wordt gebruikt om gegevens naar Google Analytics te sturen over het apparaat van de bezoeker en zijn gedrag. Volg de bezoeker op verschillende apparaten en marketingkanalen.Sessie
r/collectGoogleHet wordt gebruikt om gegevens naar Google Analytics te sturen over het apparaat van de bezoeker en zijn gedrag. Volg de bezoeker op verschillende apparaten en marketingkanalen.Sessie
_gaGoogleRegistreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.2 jaar
_gatGoogleGebruikt door Google Analytics om verzoeksnelheid te vertragen1 dag
_gd#GoogleDit is een Google Analytics-sessiecookie die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe u de website gebruikt en die wordt verwijderd wanneer u uw browser afsluit.Sessie
_gidGoogleRegistreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.1 dag
Content not available