Rond Hard Plastic Bord (PS)

Ronde harde plastic Borden bieden een grotere consistentie en kristalliniteit aan dan andere plastic borden. Door hun vervaardiging in de hoogste kwaliteit polystyreen, zijn Wegwerpbare Borden zeer stijf en worden ze de perfecte bondgenoot in evenementen van groot belang. Zou u het durven te gebruiken bij uw bruiloft? Deze wegwerpproducten zijn elegant en hebben een zeer zorgvuldig ontwerp dat u in staat stelt om comfort en veelzijdigheid te vinden, waardoor u tijd en geld bespaart, maar nooit in kwaliteit. Denk geen twee keer na en laat je verrassen door deze prachtige Ronde Harde Plastic Borden. 

Actieve filters

    Harde Plastic Borden voor Feesten zijn het ultieme in elegante wegwerp borden. Ronde Plastic Borden voor Feesten hebben veel voordelen en worden steeds meer gevraagd door landen als Frankrijk en de Verenigde Staten, bij de organisatie van belangrijke evenementen zoals bruiloften of doopfeesten.

    Het belangrijkste kenmerk van de Harde Plastic Borden is de gepolijste afwerking die het keramiek imiteert. Ze slagen erin om de voordelen van traditioneel serviesgoed te bieden en tegelijkertijd nadelen te vermijden, omdat ze niet in kleine snij-elementen breken. Daarnaast worden ronde wegwerpharde borden ook gekenmerkt door hun duurzaamheid en weerstand.

    Bespaar tijd en geld zonder te beknibbelen op de kwaliteit en profiteer van comfort en veelzijdigheid met deze Wegwerpbare Producten. Een volledige collectie van Harde Plastic Borden die een wegwerpservies vormen, beschikbaar in verschillende kleuren, ontwerpen en maten.

    Bij MonoUso bieden wij u een breed assortiment aan van plastic wegwerpservies: Stijve borden, stijve wegwerpspoelbakken, vierkante harde plastic borden en harde plastic zakken. Allemaal in verschillende maten en vormen.

    Bekijk meerZie minder