Hard Vierkant Borden (PS)

Harde Plastic Borden vormen het hoogste assortiment van wegwerpplaten. Bij Monouso bieden wij u een breed assortiment aan van Vierkante Harde Plastic Borden in een moderne en elegante collectie met een uitzonderlijke afwerking. Deze Rigid Wegwerpbare Borden zijn te vinden in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen.
Vergroot het comfort en de veelzijdigheid met deze Wegwerpbare Borden, waarmee u uw gasten alleen maar sprakeloos hoeft achter te laten voordat u deze hoogwaardige Wegwerpbare Bord weggooit.

Actieve filters

    Herbruikbare Hard Plastic Borden zijn de meest gevraagde Elegant Herbruikbare Borden bij organisaties van grote evenementen zoals bruiloften, doopfeesten of belangrijke zakelijke bijeenkomsten. 

    In deze sectie vindt u Rigid Vierkante Borden in verschillende maten, designs en kleuren, die zich perfect aanpassen aan elke tafeldecoratie die u in gedachten heeft.

    Bespaar geld en tijd zonder de kwaliteit weg te laten, het comfort en de veelzijdigheid van deze wegwerpproducten uit het oog te verliezen. Een zeer brede collectie die bestaat uit een Herbruikbare Tafelkleed van grote duurzaamheid en weerstand door de vervaardiging met de beste materialen. 

    Aan de andere kant heeft u alle soorten cateringapparatuur, zoals bestek, of alle soorten cateringaccessoires. U vindt alles in MonoUso, van wegwerpbekers tot wegwerpbrillen.

    Bekijk meerZie minder