Herbruikbare Champagneglazen

De herbruikbare Champagneglazen, gemaakt van tritan en polycarbonaat, zijn ideaal voor catering en hoteldiensten, en zijn aangenaam aanbevolen voor het serveren van cava op feesten en partijen. Deze Onbreekbaar Plastic glazen, met grote afwerking, bieden meer zekerheid en kwaliteit aan de klant, omdat ze bestand zijn tegen stoten, wat hen een hoge duurzaamheid geeft.

Onze herbruikbare plastic bekers kunnen perfect worden verward met traditioneel glaswerk. MonoUso raadt aan om ze in de vaatwasser te reinigen zodat ze langer meegaan: ze kunnen in de vriezer worden bewaard en gedecoreerd.

Actieve filters

    Met een heldere, transparante afwerking zijn de Herbruikbaar Champagne Glazen hard als een rots en hebben ze een mooie transparante uitstraling die eruit ziet als echt glas. Ideaal voor belangrijke evenementen zoals bruiloften, doopfeesten of bedrijfsfeesten. Deze glazen bieden u veiligheid en gemoedsrust bij het serveren van drankjes op verschillende plaatsen en in verschillende omgevingen, zoals buitenevenementen, zwembaden, terrassen, pleziervaartuigen en in alle omgevingen waar veiligheid een belangrijke factor is.

    Wat is de Tritan?

    De Tritan is een nieuwe generatie kunststof genaamd copolyester die, samen met polycarbonaat, zorgt voor een afwerking van onze herbruikbare bekers, waardoor ze een hoge kwaliteit, veiligheid en weerstand hebben, omdat ze tussen de 100 en 500 wasbeurten per stuk meegaan, afhankelijk van de gebruiksaanwijzing en de kwaliteit van het product. Dit alles maakt dit keukengerei tot een perfecte en voordelige oplossing voor de horeca, omdat de elementen die met dit materiaal worden vervaardigd, kunnen worden behandeld als elk ander stuk glaswerk.

    Bekijk meerZie minder