Hot Dog en Sandwich FOAM

Ontdek ons assortiment FOAM verpakkingen voor Hot Dog en Sandwich en vind het product dat het beste past bij uw behoeften. Wegwerpbare FOAM Containers zijn Thermische Wegwerpcontainers, omdat ze de temperatuur van het voedsel op peil houden, een kwaliteitsservice garanderen en het transport en de consumptie van hotdogs of sandwiches begunstigen. In deze categorie bieden wij u Foam Containers voor Hot Dog, Foam Containers voor Panini en Foam Containers voor Baguette verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren; gaat u dit missen?

Actieve filters

    Voor alle soorten Take Away of Fast Food zaken is het essentieel om altijd Thermische Verpakkingen voor Hot Dog en Sandwiches te hebben. Daarom bieden wij bij Monouso een breed scala aan Thermische Verpakkingen voor Voeding, waarmee wij een hoge kwaliteitsservice kunnen bieden. 

    Het sterke punt van de Isothermische Schuimcontainers is dat door de productie in Expanded Polystyrene (EPS) beter bekend als FOAM, deze Wegwerpbare Containers de temperatuur van het interieur houden. In tegenstelling tot andere soorten wegwerpthermische containers zijn deze speciaal ontworpen voor hotdogs en snacks, dus het transport van dit soort voedsel is comfortabel, gemakkelijk en veilig. Maar dat is nog niet alles! Wegwerp FOAM Containers voor Hot Dogs en Sandwiches zijn isolerend en voorkomen ongewenste brandwonden.

    Als dit niet de wegwerp FOAM containers zijn die u zoekt, nodigen wij u uit om andere categorieën te ontdekken zoals FOAM containers voor hamburgers, FOAM containers voor menu's of Isothermische Diner-Packs.

    Bekijk meerZie minder