Houten boottrays

De presentatie van een gerecht is de laatste stap, maar niet de minst belangrijke. Of het eten op een of andere manier wordt geserveerd zal bepalen of het er meer of minder aantrekkelijk uitziet. Als u wilt breken met de routine en uw gerechten op een originele manier wilt presenteren, zijn de houten dienbladen voor u ontworpen.

Actieve filters

  Houten Dienbladen zijn gemaakt van natuurlijke materialen, waardoor ze een ecologisch, recycleerbaar en biologisch afbreekbaar product zijn. Op deze manier kunt u uw klanten een aantrekkelijke service bieden en tegelijkertijd uw steentje bijdragen aan het milieu.

  WAAROM U ZOU MOETEN KIEZEN VOOR ONZE HOUTEN DIENBLADEN:

  • Ecologische
  • Biologisch afbreekbaar
  • Recycleerbaar
  • Verbeter de presentatie van uw maaltijden
  • Geschikt voor de oven


  Deze houten dienbladen zijn geschikt voor de oven en de vriezer, zodat ze zonder enig risico op vervorming kunnen worden gebruikt. Dankzij hun resistentie kunnen ze worden gebruikt om allerlei soorten maaltijden te serveren, zoals frieten, lasagne, cannelloni, gegratineerde pasta of snoepjes. U kunt ze ook gebruiken om kant-en-klaar voedsel zoals brood of fruit in uw zaak te serveren.

  Samen met de papieren capsules die ze aanvullen, kunnen houten dienbladen een grote bondgenoot worden. Als u een cateringbedrijf heeft, kunnen onze houten dienbladen worden gebruikt om kleine hapjes te serveren aan uw klanten. Hun rustieke ontwerp zal de presentatie van uw maaltijden een zeer originele en aantrekkelijke uitstraling geven - niemand zal het kunnen weerstaan om ze te proberen!

  Bij MonoUso hebben we verschillende maten: van de grootste bakjes (21x14,5x4,5 cm) tot de kleinste (14x9,5x5 cm), allemaal met hun bijbehorende papieren capsule om de presentatie van uw maaltijden een elegantere uitstraling te geven. Kies de uwe!

  Bekijk meerZie minder