Karton salade container

Onze Salade Containers geven u de mogelijkheid om overal in uw stad van deze groentecocktail te genieten, zonder u zorgen te maken over het ongemak van het tupperware en wat u ernaast moet doen om het schoon te maken, want het zijn Wegwerpsaladecontainers. In onze catalogus vindt u de kartonnen slakom die u zoekt, wij bieden verschillende maten aan. 

Actieve filters

    Weet je waarom je een Saladebox nodig hebt?

    Onze Kartonnen Salade Kommen zullen de beste voedselpartner worden. Het zijn zeer comfortabele wegwerpverpakkingen, gemakkelijk te vervoeren, milieuvriendelijk en voorkomen vlekken dankzij de waterdichte laag. 

    Daarom bieden wij u Kartonnen Saladekommen en Plastic Container Deksels aan om de sluiting ervan te garanderen. U vindt ze in verschillende maten. Een Wegwerp Kartonnen Saladebox is wat je nodig hebt. Kies de meest comfortabele optie! 

    En als u een ander soort voedselverpakking nodig heeft voor uw bedrijf, aarzel dan niet en bekijk onze rubrieken Kunststofverpakkingen, Kartonnen Verpakkingen, Aluminiumverpakkingen, FOAM-verpakkingen en Take Away Service Verpakkingen. Plaats nu uw bestelling en u ontvangt deze in minder dan 48 uur.

    Bekijk meerZie minder