Karton Soepkommen

Dankzij de Kartonnen Soepbakjes kunt u overal genieten van een lekkere soep of lekker eten. Deze wegwerpverpakkingen zijn perfect bestand tegen lage en hoge temperaturen, zonder dat deze toestand van het voedsel wordt doorgegeven aan de handen van de consument. De beschermende laag voorkomt ook vlekken en morsen. Onze kartonnen verpakkingen hebben deksels die ze de veiligste voedselcontainers op de markt maken.

Actieve filters

    Onze kartonnen soepkommen met deksels zorgen voor een luchtdichte afsluiting om de temperatuur op peil te houden en zo het transport te vergemakkelijken. Daarom zijn de Wegwerp Soepketels de handigste soepverpakking om de kwaliteit van uw product te garanderen. 

    Ons Kartonnen Soepvat is verkrijgbaar in verschillende maten met het bijbehorende Plastic Deksel om morsen van het product te voorkomen.  

    De Soepcontainers die wij leveren voldoen aan al uw eisen, dat verzekeren wij u!  En als u een ander type voedselcontainer nodig heeft voor uw bedrijf, aarzel dan niet om onze secties van Plastic Containers, Kartonnen Containers, Aluminium Containers, Thermische FOAM Containers en Take Away Service Containers te raadplegen. Plaats nu uw bestelling en u ontvangt deze in minder dan 48 uur.

    Bekijk meerZie minder