Kip Kraft Bucket

Kartonnen gebakken kip emmers zijn bestand tegen hoge temperaturen en het belangrijkste is dat ze wegwerpbare gebakken kip emmers zijn, die voorkomen dat er olie door de wanden van de emmer komt, zodat klanten geen druppel olie op de emmer krijgen. In onze catalogus vindt u Kip Emmers in verschillende maten, Deksels voor de Kartonnen Emmers en de mogelijkheid om deze Voedselcontainers te personaliseren. 

Actieve filters

    Gefrituurde Kip Bucket zijn kartonnen frituurblokjes die veel gebruikt worden in alle soorten fastfoodbedrijven. Het zijn handige wegwerpblokjes voor gebakken kip in verschillende maten en capaciteiten die het serveren van dit soort voedsel veel gemakkelijker maken. Dit type emmer is speciaal ontworpen om te voorkomen dat er vet en olie door de wand van de emmer gaat, zodat de handen van de klant altijd schoon zijn.

    De wereld van de take-away gefrituurde levensmiddelen is een wereld in volle expansie en de vraag naar dit soort producten neemt steeds meer toe. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat we de beste wegwerpkartonnen gefrituurde kipblokjes op de markt aanbieden, zodat zowel onze klanten als de uwe volledig tevreden zullen zijn met de ontvangen container.

    Bij MonoUso wedden we altijd op kwaliteit en lage prijzen, mede dankzij onze meerdere betaalsystemen en onze uitstekende pre-sale en post-sale service zijn al onze klanten 100% tevreden, bekijk het zelf en ontdek waarom kopen met MonoUso synoniem is met vertrouwen en gemoedsrust.

    En als u een ander soort voedselverpakking nodig heeft voor uw bedrijf, aarzel dan niet meer en bekijk onze rubrieken Kunststofverpakkingen, Kartonnen Verpakkingen, Aluminiumverpakkingen, FOAM Thermische Verpakkingen en Take Away Service Verpakkingen. Plaats nu uw bestelling en u ontvangt deze in minder dan 48 uur.

    Bekijk meerZie minder