Kraft Box Gebakken

De Gefrituurde boxen zijn de perfecte aanvulling voor het serveren van kippenvleugels, nuggets, uienringen of chips in uw fastfoodzaak. Onder onze frituurdozen vindt u gekleurde of kraft frituurdozen en pseudo frituurhoorntjes. Deze kartonnen bakjes zijn geschikt voor alle soorten gefrituurd, gehavend of gepaneerd voedsel, omdat hun doorlatende laag geen vet door de bak laat gaan, waardoor de klant geen vlekken op zijn handen kan maken.

Actieve filters

    Kartonnen frituurdozen zijn de meest gewaardeerde voedselverpakkingen in de fastfoodsector geworden. De waterdichte laag voorkomt dat vet en sauzen doordringen tot de verpakking, waardoor het een veilige en hygiënische manier is om van uw snack te genieten.  

    Onder onze ontwerpen vindt u van Recycled Kartonnen Boxes, een biologisch afbreekbaar product dat bijdraagt aan het welzijn van het ecosysteem, Design Kartonnen Boxes, in rode kleuren met de onomatopee "mmmmmmmm", en Kartonnen Cones, met een vlakke bodem en deksel.

    Onze frituurdozen kunnen worden aangepast met uw bedrijfslogo, naam of embleem. De beste reclame binnen handbereik. En als u een ander type voedselverpakking nodig heeft voor uw bedrijf, aarzel dan niet meer en bekijk onze rubrieken Kunststofverpakkingen, Kartonnen Verpakkingen, Aluminiumverpakkingen, FOAM-verpakkingen en Take Away Service Verpakkingen. Plaats nu uw bestelling en u ontvangt deze in minder dan 48 uur.

    Bekijk meerZie minder