Kraft Kartonnen Boxes Premium

De Premium Kartonnen dozen zijn de ideale verpakking voor het serveren van maaltijden met een gastronomisch tintje en zonder de kenmerkende gefrituurde smaak van typische afhaalrestaurants. Deze Food Packs, ook wel bekend als Sushi Packs, geven een superieure categorie aan uw culinaire creaties. Onze Premium Kartonnen Pakketten laten geen vet of sauzen door het karton heenkomen, zodat uw klanten hun handen schoon houden.

Actieve filters

    De meest chique afhaalrestaurants beginnen de Premium Kartonpakketten te gebruiken. Deze hoogwaardige voedseldozen bieden een schone, stijlvolle service. Hun zwarte interieur geeft hen soberheid, terwijl het buitenvenster de klanten de mogelijkheid biedt om de culinaire hoogstandjes die elk pakket biedt te overdenken.

    Onze Premium Boxen zijn de perfecte aanvulling voor het serveren van gastronomische salades, sushi of een verscheidenheid aan exotische gerechten. Zonder twijfel worden ze de beste weergave van het voedsel dat uw bedrijf aanbiedt.

    Bij MonoUso bieden wij u verschillende maten Premium Kartonnen dozen aan, zodat u verschillende porties voedsel kunt aanbieden, afhankelijk van het aantal gasten. En als u een ander soort voedselverpakking nodig heeft voor uw bedrijf, aarzel dan niet om onze secties Kunststofverpakkingen, Kartonnen Verpakkingen, Aluminiumverpakkingen, FOAM Thermische Verpakkingen en Verpakkingen voor Take Away Services te raadplegen. Plaats nu uw bestelling en u ontvangt deze in minder dan 48 uur.

    Bekijk meerZie minder