Magnetron PP premium bakjes

De Premium Zwarte PP Containers zijn ontworpen om de essentie van uw gerechten te behouden zonder dat ze iets van hun smaak verliezen. Hun ontwerp en kleur te verheffen tot een superieure categorie, omdat deze PP Plastic Containers met Zwarte Base zijn perfect voor het vervoer van voedsel, omdat ze houden de temperatuur van het voedsel zeer goed, en voor de presentatie, omdat een dergelijke container geeft veiligheid en elegantie. We hebben het niet over de typische Plastic Tupper, maar over een Voedselverpakking die de functie van Wegwerpserviesgoed zou kunnen vervullen.

Actieve filters

    De Zwarte Premium Plastic Container is ontworpen om de essentie van uw gerechten te behouden zonder verlies van hun smaak en temperatuur, omdat ze geschikt zijn voor microgolf. Deze Zwarte Micro PP Containers worden gekenmerkt door hun elegante stijl en de verfijning van hun ontwerp. De Premium Plastic Container is gemaakt van PP. Dit materiaal is buigzaam en bovenal zeer slagvast, een belangrijke eigenschap in Take-Away Food Packaging.

    Deze Premium Plastic Containers hebben een deksel, die het voedsel warm houdt als het uit de magnetron komt. Op deze manier kan de klant het voedsel zonder problemen verwarmen. Om al deze redenen is deze Zwarte Plastic Container een zeer belangrijk alternatief bij het selecteren van de beste voedselverpakking voor uw bedrijf. Micro Zwarte Verpakking wordt gebruikt om de presentatie van gekookte gerechten een gedistingeerde toets te geven. Het wordt zeer gewaardeerd onder de rotisserieën en afhaalbedrijven.

    En als u een ander type Voedselverpakking nodig heeft voor uw horecabedrijf, vindt u op onze website ook een andere selectie van Speciale Voedselverpakkingen op materiaal: FOAM Packaging, Kartonnen Verpakkingen, Suikerriet Verpakkingen en Aluminium Verpakkingen. Een handige oplossing voor uw bedrijf en met 24/48 uur levering.  Voor meer informatie over Kunststofverpakkingen kunt u contact met ons opnemen via 931 158 455.

    Bekijk meerZie minder