OPS stayLock bakjes

StayLock® OPS Warm Voedsel Containers zijn ideaal voor het presenteren van uw bakkerijproducten, van heerlijke broodjes tot pasta's, salades of zoete desserts. Deze StayLock Plastic Containers zijn voorzien van een dubbele kliksluiting die ervoor zorgt dat de Voedselcontainer verzegeld blijft, zelfs na herhaalde openingen, en zijn vorm niet verliest. 

Actieve filters

    Staylock Scharnierende Dekselcontainers van OPS (Oriented Polystyrene) bieden transparantie, weerstand en betrouwbaarheid die hen de ideale voedselcontainers maken voor de presentatie van pasta, muffins, cupcakes, gebak, snoepjes, sandwiches of salades. De kwaliteit van het materiaal maakt deze StayLock® OPS Containers ook geschikt voor het verpakken van diepvriesproducten, omdat ze bestand zijn tegen vriestemperaturen tot -22ºF.

    En als u een ander soort voedselverpakking nodig heeft voor uw horecabedrijf, vindt u op onze website ook een andere selectie van speciale voedselverpakkingen op materiaal: FOAM-verpakkingen, kartonnen verpakkingen, suikerriet verpakkingen en aluminiumverpakkingen. Een handige oplossing voor uw bedrijf en met 24/48 uur levering.  Voor meer informatie over Kunststofverpakkingen kunt u contact met ons opnemen via 931 158 455.

    Bekijk meerZie minder