Papieren Zakken zonder Handvat

De Papieren tassen zonder handvatten worden het meest gebruikt voor kleine winkels, maar ook voor grote, samen met de Plastic Tassen zijn deze Cellulose Tassen zonder handvatten vooral nuttig voor fruitwinkels en supermarkten. Zowel in wit als in kraftpapier zijn de papieren handvrije zakken de meest ecologische ecologische wegwerpverpakkingen in de sector. 

Actieve filters

    Tegen zeer betaalbare prijzen zijn de Papieren Zakken zonder Handvat de meest gebruikte wegwerpverpakkingen van groentewinkels en supermarkten geworden. Voor snacks, losse levensmiddelen of fruitmanden kunnen deze papieren wegwerpzakjes worden gerecycled en op maat gemaakt met uw bedrijfskleur, logo of naam.

    Een recycleerbaar, hernieuwbaar en herbruikbaar product in cellulose- of kraftpapier met een breed assortiment aan formaten. Pas u aan de behoeften van uw bedrijf, handel, kleine winkel of beurs aan en bied uw klanten een hechte, hygiënische service met persoonlijkheid. Papieren tassen zonder handvatten die desondanks perfect te vervoeren zijn en die je het gevoel geven de typische protagonist van een Amerikaanse film te zijn.

    Het beeld van natuurlijkheid dat ze overbrengen en hun verscheidenheid aan maten maken ze tot de ideale verpakking zonder handvatten voor gastronomische producten, maar ook voor handgemaakte producten, medicijnen of accessoires.

    Bekijk meerZie minder