PET Plastic Bekers

De ecologische PET Plastic Bekers zullen u op het eerste gezicht in verwarring brengen, deze PET Doorzichtige Bekers, gemaakt van Polyethyleen Terephthalate, bieden een grote transparantie en een kristalachtig effect dat diners niet zullen geloven dat het Wegwerpbare Bekers zijn. In deze sectie vindt u ze in verschillende maten, van 200 CC tot 490 CC. Ideaal voor frisdranken, sappen, smoothies en slush drinks, deze Wegwerpbare Bekers zijn aanpasbaar en zeefdrukbaar, een perfecte manier om reclame te maken voor uw horecabedrijf. 

Actieve filters

    Bij MonoUso wedden we voor het ontwerp en de kwaliteit om die reden dat we u deze ongelooflijke PET Doorzichtige Bekers presenteren die op het eerste gezicht het gevoel geven in glas te zijn gemaakt, terwijl je in feite, aan de aanraking, zult merken dat ze zijn gemaakt van een zeer resistent en stijf plastic.

    Deze Wegwerpbare Bekers zijn ideaal voor koude dranken zoals smoothies, sappen, slushdranken en frisdranken, onze PET Plastic Bekers bieden lichtheid en stijfheid in gelijke delen, en hun zachtheid om aan te raken maakt ze ideaal voor uw bedrijf.

    U kunt uw bestelling aanvullen met andere producten uit ons assortiment bekers, glazen en kannen die u mogelijk interesseren, zoals kartonnen bekers, biologisch afbreekbare PLA bekers, PS Crystal Plastic bekers, speciaal voor warme dranken, herbruikbare wijnglazen of bekerhouders.

    Bekijk meerZie minder