PLA Verpakkingen Rondje

Je koelkast is een puinhoop? Onze PLA-maïszetmeelkuipen zijn ideaal om uw koelkast netjes en schoon te houden. Deze verpakking is zeer geschikt voor bijgerechten zoals salades en voor het bewaren van vloeistoffen zonder gevaar voor lekkage. Bovendien geeft de heldere, duurzame afwerking het product een vleugje frisheid - het zijn allemaal voordelen!

Actieve filters

  PLA is een polymeer dat gemaakt is van natuurlijke grondstoffen en dat de verpakking alle voordelen van een conventionele verpakking biedt, maar bovendien composteerbaar en biologisch afbreekbaar is. Daarom zijn PLA-maïszetmeelkuipen milieuvriendelijk, dus als je klaar bent met het gebruik ervan kun je het in biologische containers zetten om te worden gecomposteerd door een industrieel proces en terug te keren naar de aarde. Bovendien zijn deze containers, omdat ze thermisch gevormd zijn, lichter, flexibeler en resistenter, waardoor ze gemakkelijker te transporteren zijn en voorkomen wordt dat er gemorst wordt.

  Maïszetmeelkuipen zijn ideaal voor het serveren en presenteren van voedsel in de horeca of bij het proeven. U laat uw klanten verrassen door hun schone en verfijnde afwerking. Dit is een elegante manier om vers voedsel te serveren en tegelijkertijd zorg te dragen voor het milieu. Voor wie altijd modieus wil zijn, kan onze trays gebruiken als saladeshaker en verrassen met een moderne manier van salades vervoeren.

  Als u uw klanten een completer menu wilt aanbieden dat uit meerdere gerechten bestaat, zijn de PLA-maïszetmeelkuipen de oplossing om het voedsel tegen een volledig concurrerende prijs te presenteren. Dankzij het formaat kunnen deze potjes ook gebruikt worden om ijs of yoghurt in op te slaan.

  Maak van de gelegenheid gebruik om uw bedrijf uit te rusten met biologisch afbreekbare en milieuvriendelijke verpakkingen.

  Als je allergisch bent voor maïs, is vandaag je geluksdag! Onze PLA-maïszetmeelproducten zijn compatibel met 100% van de voedingsmiddelen, geven geen stoffen door en bevatten geen immunologisch reactieve sporen, zodat ze compatibel zijn met mensen die allergisch zijn voor maïszetmeel of derivaten daarvan. U kunt meer informatie krijgen in ons blogartikel.

  Bekijk meerZie minder