PLA Verpakkingen Scharnierend Deksel

Als u zich zorgen maakt over voedsel dat uit de container komt of een take-away bedrijf heeft, zijn scharnierende PLA-maïszetmeelcontainers uw redding. Deze containers zijn perfect om voedsel veilig en zonder angst voor morsen te vervoeren. Omdat ze thermovormig zijn, zijn deze containers lichter en hebben ze een grotere flexibiliteit en weerstand. Bij MonoUso hebben we verschillende maten en afmetingen, zodat u kunt kiezen voor de maat die het beste bij u past.

Actieve filters

    PLA maïszetmeel scharnierpakketten worden gemaakt van natuurlijke hulpbronnen zoals maïszetmeel of aardappelzetmeel. Deze scharnierpakketten zijn milieuvriendelijk, zodat u uw klanten een veilige en milieuvriendelijke optie kunt bieden.

    Ze zijn voor het verpakken van verse voedingsmiddelen zoals snoep, broodjes, fruit of salades. PLA-scharnierpakketten zijn uitstekend geschikt als u op zoek bent naar een pakket dat kan worden gebruikt om koude maaltijden in uw winkel aan te bieden zonder dat u bang hoeft te zijn voor het morsen van het product. Zo kunnen uw klanten het voedsel meenemen zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over het morsen - transporteer uw voedsel zonder angst!

    Als u een ander soort voedselverpakking nodig heeft voor uw bedrijf, vindt u op onze website een ruime keuze aan voedselverpakkingen in verschillende materialen, vormen en maten. Kies de beste optie voor uw bedrijf!

    Onze klanten vragen ons vaak of ze PLA-maïszetmeelproducten mogen gebruiken als ze allergisch zijn voor mais: natuurlijk kunnen ze dat! Al onze producten voldoen aan de huidige regelgeving en zijn geschikt voor mensen die allergisch zijn voor maïszetmeel of derivaten daarvan, omdat ze geen immunologisch reactieve sporen bevatten. Bezoek onze blog voor het artikel dat alles over dit materiaal uitlegt.

    Bekijk meerZie minder