Plastic Bekers Met Deksel

Plastic bekers met deksels zijn de perfecte containers om drankjes te serveren aan klanten die zich in de stad willen verplaatsen zonder dat hun frisdrank, koffie of smothie wordt gemorst. Deze plastic wegwerpbekers met deksels helpen tijd en geld te besparen, omdat klanten ze na consumptie kunnen weggooien en hoteliers de beker niet hoeven te wassen en te drogen voor later gebruik.

Hier vindt u alle maten die beschikbaar zijn in Plastic Bekers met Deksels, van 160 milliliter tot 610 milliliter.

Actieve filters

    Kleine, grote, brede, smalle, plastic bekers zijn de perfecte containers om overal van een koffie, frisdrank of combinatie te genieten. Maar hoe verplaats je je zonder te morsen? Dat is waar ons assortiment Plastic Bekers met Deksels voor is.

    Vervaardigd in polystyreen, polypropyleen of PET, zijn onze wegwerpbekers met deksels, door alle eigenschappen die deze materialen bieden, bijna onbreekbaar, zeer resistent en veel veiliger, omdat ze ook niet versplinteren.

    Ook wel bekend als Plastic Koffie Bekers, Soda Bekers of Milkshake Bekers, onze Plastic Bekers met Deksels zijn geschikt voor warme en koude dranken omdat ze zeer goed bestand zijn tegen temperaturen.

    Deze Plastic Bekers zijn de meest praktische en hygiënische oplossing voor uw bedrijf, vooral voor diegenen die drankjes serveren om naar buiten te gaan. 

    Bekijk meerZie minder