Plastic draagtas

De T-shirt Plastic Tassen zijn een zeer resistente, veelzijdige, economische en functionele variant van Verpakkingstassen. Het is de meest aanbevolen en comfortabele manier om producten, vooral levensmiddelen, te vervoeren.  Kunststof zakken met handvaten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en ook te koop in verpakkingen van minimaal 50 stuks. Zo kunt u een bestelling plaatsen die zich aanpast aan uw behoeften en kunnen uw klanten hun aankoop altijd op de meest comfortabele manier vervoeren.

Actieve filters

  Plastic zakken zijn een noodzakelijke hulpbron voor het transport van producten. T-shirt tassen zijn een type tas dat in veel sectoren veel gebruikt wordt vanwege hun bijzondere eigenschappen. Omdat ze handvatten hebben, zijn ze ideaal en zeer comfortabel om voorwerpen en vooral voedsel mee te nemen.  Er is geen winkel of handel die geen Plastic Tassen met handvatten heeft om een service te verlenen aan hun klanten.

  In MonoUso is er een grote diversiteit aan plastic T-shirt tassen die zeker aan uw verwachtingen zullen voldoen. Je vindt ze in verschillende maten (25x30cm, 30x40cm, 35x40cm, 35x50cm, 40x50cm, 40x60cm, 50x60cm, 50x70cm, 70x80cm, 70x80cm en 85x100cm) of we hebben ook T-shirt tassen met kleuren, zoals blauw, rood, lila, geel en het klassieke wit.

  Voor degenen die zich meer zorgen maken over het milieu, hebben we ook 100% afbreekbare T-shirt tassen in verschillende maten van 30x40cm, 35x50cm, 40x50cm en 40x60cm. En als je geïnteresseerd bent in pizza's, vergeet dan niet dat we T-shirt tassen voor pizzadoos hebben.

  Onze goedkope T-shirt tassen worden de beste optie voor uw zak, want ze zijn perfect voor elk soort bedrijf. Maar dat is nog niet alles, als u op zoek bent naar meer soorten plastic zakken voor uw bedrijf, vindt u hier verschillende formaten en opslagmogelijkheden: zakken voor vacuümverpakking van levensmiddelen, plastic zakken zonder sluiting, zakken met ZIP-sluitdruk, ZIP-plastic zakken met schrijfbanden, Market Bags, enz. Dit is slechts een klein deel van de Voedsel Verpakking in Plastic Bag formaat dat ideaal kan zijn voor de ontwikkeling van uw bedrijfsactiviteit.

  Een andere zeer interessante keuze zijn tegenwoordig de Papieren Tassen, met name voor de horeca en meer specifiek voor bakkerijen of particulier gebruik.  Kraft papieren zakken zijn perfect voor hun kwaliteit, voor hun betaalbare prijs, om te worden gerecycled en voor de mogelijkheid om ze te personaliseren.

  Een hele wereld van Plastic Tassen en nog veel meer wacht op u in MonoUso. Kom binnen en ontdek degene die past bij uw specifieke behoeften.

  Bekijk meerZie minder