Rond Plastic Borden

Zuinige Plastic Servies zijn de hoofdrolspelers in veel partijen waar tijd- en geldbesparing, samen met comfort, voorop staat. Bij Monouso bieden we u een breed assortiment aan van Ronde Kunststofborden aan die voorzien zijn van een gepatenteerd lipje dat de scheiding van elke eenheid vergemakkelijkt, om een eenvoudige en snelle service te bereiken. Dit Wegwerpservies is samengesteld uit Plastic borden in verschillende maten, kleuren en vormen, zodat u in deze Wegwerpproducten alle soorten voedsel kunt serveren, van het eerste gerecht tot aan het dessert. Bezoek onze sectie van Ronde Zuinige Plastic Borden en ontdek onze Plastic Borden, Plastic Borden met Compartimenten, en Plastic Pizza Borden.

Actieve filters

    Ronde Plastic Borden zijn waarschijnlijk een van de meest gebruikte Wegwerpproducten van Wegwerpservies vormen op feesten en evenementen. In MonoUso kunnen wij u een breed assortiment van deze goedkope Kunststofborden aanbieden. Enerzijds vindt u onze goedkope Platte Borden, zowel in wit als in verschillende kleuren: fuchsia, oranje, groen, geel, rood en blauw. Aan de andere kant vindt u ook onze Ronde Plastic Borden met verschillende compartimenten, die met luxe worden geleverd om het voedsel te presenteren, met twee en drie compartimenten waarin u bijvoorbeeld eten kunt serveren zonder ze te mengen.

    Wij hebben ook zeer Zuinige Borden in de sectie Kartonnen Borden. Als u het wegwerpservies voor uw evenement compleet wilt maken, kunnen wij u ook goedkope Plastic Bakjes, Papieren Doilies voor de decoratie, goedkope Plastic Bekertjes, Kleurrijk Bestek en een grote verscheidenheid aan Papieren Servetten aanbieden. Als u een bedrijf heeft in: take away, voedsel vrachtwagen, kunt u geïnteresseerd zijn in de producten die zijn opgenomen in de categorieën van Plastic Voedselverpakking, Thermische Voedselverpakking, Kartonnen Voedselverpakking, Biologische Voedselverpakking, Plastic Zakken en Papieren Zakken.

    In MonoUso vindt u de Plastic Borden met de beste prijs in Internet gegarandeerd.

    Bekijk meerZie minder