Plastic Zakjes CPP Zelfklevende Sluiting

De CPP Plastic Tassen met Zelfklevende Flap zijn de perfecte transparante verpakking om kleding te presenteren in verkoopformaat of voor uw was- en strijkbedrijf. Door de zelfklevende Flap is het product gemakkelijk uit te nemen en in te brengen, waardoor het product beschermd is tegen mogelijke vlekken of wrijving. Deze Clear CPP Plastic Tassen zijn de beste presentatie voor de producten van uw bedrijf.

Actieve filters

    Onze CPP Plastic Tassen met Zelfklevende Flap worden de perfecte oplossing om de kledingstukken van uw textielbedrijf te presenteren of om tijdschriften, boeken of documenten te verpakken die u wilt bewaren. Deze transparante zakken met lijmsluiting geven u de mogelijkheid om het product zo vaak als u wilt uit te nemen en te introduceren in de Plastic Container, omdat de lijmstrip niet aan consistentie verliest.

    Van 25 centimeter tot 45 centimeter zijn deze CPP-tassen met zelfklevende sluiting te vinden in MonoUso in verschillende maten, allemaal transparant omdat het de bedoeling is dat de klant altijd de inhoud van het pakket ziet. Ze zijn de meest hygiënische manier om een nieuw kledingstuk aan klanten te presenteren.

    En als dit niet de Plastic Verpakkingszakken zijn die u zoekt op onze website vindt u andere soorten Plastic Tassen zoals de Goedkope T-shirt Tassen, die de beste optie voor uw zak zullen worden omdat ze perfect zijn voor elk type bedrijf. Maar dit is nog niet alles, hier vindt u verschillende formaten en opbergmogelijkheden: Zakken voor vacuümverpakking van levensmiddelen, Plastic zakken zonder sluiting, zakken met ZIP-sluitdruk, ZIP Plastic zakken met schrijfbanden, Marktzakken, enz. Dit is slechts een klein deel van de Voedsel Verpakking in Plastic Bag formaat dat ideaal kan zijn voor de ontwikkeling van uw bedrijfsactiviteit.

    Bekijk meerZie minder