Premium Nice Hard Borden (PP)

Deze Nice Harde Kunststofborden vormen het assortiment van Premium Kunststofborden bij uitstek. Origineel en elegant, dit wegwerpservies toont voedsel alsof het een gastronomisch museum is. Vervaardigd in polypropyleen borden, vallen deze Plastic Borden op door hun design en eenvoud, maar ook door de kleur die ze een parelmoerachtige toets geeft. Nice Harde Kunststofborden zijn resistent, magnetronbestendig en door hun hardheid en bestendigheid ook herbruikbare Kunststofborden, die met een zorgvuldige handwasbeurt meer dan eens gebruikt kunnen worden. Laat u verrassen door deze Elegante Kunststofborden met een heel bijzondere parelkleur!

Actieve filters

  Zijn de Premium Harde PP Borden resistent?

  De Nice Premium Harde Borden, vervaardigd met verschillende borden Polypropyleen, een materiaal dat hen een grotere stijfheid, weerstand en duurzaamheid geeft, waardoor zij in staat zijn om hoge temperaturen te weerstaan zonder vervorming en zonder het overbrengen van geuren en smaken naar het voedsel. Ze zijn geschikt voor gebruik bij meer dan één gelegenheid en maken deel uit van het uitzonderlijke assortiment herbruikbare plastic borden.

  Waarom hebben ze een speciale glans?

  Onze Nice Harde Plastic Borden, heeft dankzij de samenstelling van de kristallisatie en van het geïnjecteerde polypropyleen, een zeer subtiele glans en een textuur die niet plastisch lijkt voor uw ogen. De parelachtige kleur van dit Plastic Bord is op zijn minst verrassend.

  Hoe zijn ons ontwerpen?

  Met een origineel en modern ontwerp zijn het herbruikbare plastic borden die zeer elegant en voortreffelijk zijn. Dit Premium Hergebruikbare Bord is ideaal om een vleugje onderscheiding aan uw tafel te geven. Onze Nice Borden zijn vierkant en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor ze perfect zijn voor het serveren van alles, van voorgerechten, tot salades, crèmes, hoofdgerechten en desserts. Om al deze redenen vallen de Nice Plastic Borden erg in de smaak van restaurants, cateraars en hooggeplaatste hotels, waar goede service en ontspanning hun visitekaartje is.

  Wat zijn de voordelen van het serviesgoed van Nice?

  Onze Nice Premium Plastic Borden zijn net als traditioneel serviesgoed bestendig en hard, maar als ze geraakt worden zullen ze niet breken in kleine scherpe elementen die uw evenement kunnen bezoedelen. Bovendien zijn ze stapelbaar, dus u bespaart ook opslagruimte. Maar dat is nog niet alles, het zijn ook Lichte Kunststofborden, dus het serveren en verwijderen van borden zal gemakkelijk, snel en handig zijn.

  Verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, maten en kleuren, zullen deze Herbruikbare Plastic Borden zich aanpassen aan elke situatie, om elk soort voedsel te serveren vanaf de eerste canapé tot aan het dessert.  

  En als u op zoek bent naar ander type herbruikbare plastic borden, aarzel dan niet om onze collecties van Premium Ronde PP Harde Schotels, Premium Vierkant PP Harde Schotels en PP Harde Schotels voor in de magnetron te raadplegen.

  Bekijk meerZie minder