Premium Vierkant Hard Borden

Premium Vierkant Harde Borden zijn het perfecte plastic servies voor het genieten van een evenement buitenshuis of in een lounge, overdag, 's avonds. Vanwege ons tijdloze ontwerp beschikbaar in een breed assortiment aan kleuren. Deze Plastic Borden zijn gemaakt van hoogwaardig Polystyreen en Polypropyleen, dus we hebben het over een hard, bestendig en zeer veelzijdig Plastic Serviesgoed. De Polypropyleen Plastic Borden in deze categorie zijn Plastic Borden die in de Magnetron kunnen en zijn tevens ook Herbruikbare Plastic Borden, aangezien deze Plastic Borden, met een zorgvuldige wasbeurt, meer dan één keer kunnen worden gebruikt.

Actieve filters

  De Premium Vierkante Harde Borden zijn een erg leuk, jeugdig en modern hard plastic servies, waardoor ze perfect zijn voor allerlei soorten feesten en partijen. Verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en kleuren, deze Harde Plastic Borden zullen zich aanpassen aan elke situatie en bieden u een schone, comfortabele en kwalitatief hoogstaande service. 

  Met een zeer karakteristieke glans zijn de Harde Plastic Borden van Polystyreen in staat om hoge en lage temperaturen te weerstaan zonder te lijden aan vervormingen. De PP Plastic Borden die in de magnetron kunnen zijn Herbruikbare Plastic Borden, omdat deze Plastic Borden met een zorgvuldige handwasbeurt meer dan één keer gebruikt kunnen worden.

  De herbruikbare borden die we bij Monouso aanbieden zijn modern en origineel om op te vallen in evenementen waar u kunt ontsnappen aan de typische ronde kunststof borden. Ze kunnen worden gestapeld, waardoor u opslagruimte bespaart, en ze zijn comfortabel en licht van gewicht, zodat u ze snel kunt opzetten en van de tafel kunt halen. Bovendien, als de Polypropyleen Vierkante Plastic Borden een klap krijgen, zullen ze niet breken in kleine scherpe stukjes die uw evenement kunnen bezoedelen.

  Met deze Plastic Borden laten we zien dat besparen zonder te beknibbelen op kwaliteit heel goed mogelijk is. Wat kun je nog meer vragen van een Plastic Bord?

  Op onze website vindt u ook gekleurde plastic bekers en gekleurde wegwerpbakjes, met verschillende vormen. Zonder twijfel een zeer verfrissende collectie.

  Bekijk meerZie minder