Categories

Producten

Actieve filters

Wegwerp Plastic Borden

Plastic Borden zijn perfect als het gaat om het aankleden van een tafel op een gemakkelijke, comfortabele en snelle manier. Door de staat van het wegwerpservies zullen deze plastic borden u tijd en geld besparen. In deze sectie presenteren we een zeer groot assortiment van wegwerpborden, evenals herbruikbare borden. U vindt hier transparante, witte, zwarte, rode, roze, lila etc. plastic borden; onder een grote verscheidenheid aan materialen, ontwerpen en vormen. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen door onze ronde en vierkante zuinige Plastic Borden; PET Presentatieborden en Plastic Onderborden; FOAM Borden; ronde en vierkante PS Harde Borden; Gekleurde Plastic Borden; Plastic Borden die in de magnetron kunnen en een indrukwekkende collectie Design Borden: PS Harde Kunststof Leisteenborden, PS Ontwerp "Vorm" Harde Platen, PP Premium Ronde Harde Borden, Premie Vierkante Borden en Premium Nice PP Harde Borden.

Biologisch Afbreekbare Wegwerpborden

De Biologisch Afbreekbare Borden zijn ecologische, duurzame en effectieve oplossing in de foodservice. De Ecologische Wegwerpborden die u in deze categorie vindt, stellen u in staat om een elegante tafel te presenteren in ieder feest, catering of evenement, zonder het ontwerp en de verfijning achter te laten, maar met zorg voor het milieu. Chinet Pulp Borden, Bio Sugar Cane Borden, Tarwe Pulp Borden, Papieren Borden, Palmblad Borden, Houten Borden, Kartonnen Borden en Cardboard "Party" Borden vormen een breed assortiment aan van ecologische gerechten die u een veelheid aan opties bieden als het gaat om het decoreren van uw tafel. Geniet van deze Wegwerpbare Producten buitenshuis, onder vrienden of op een belangrijke zakelijke bijeenkomst. Neem een kijkje in onzeBiologisch Afbreekbare Borden en ontdek dat duurzaamheid, design en een goede prijs hand in hand kunnen gaan.

Plastic kommen

In onze catalogus van Plastic Kommen vindt u een grote verscheidenheid aan modellen. Deze wegwerpkommen zijn ideaal voor crèmes, desserts en snacks en voldoen aan elke behoefte. Daarom hebben we vierkante plastic kommen, FOAM-kommen, plastic saladekommen, plastic proeverskommen en zelfs kommen met de mogelijkheid om een deksel te dragen.

Biologisch Afbreekbare kommen

Geniet van aangename bouillons, heerlijke crèmes of delicate mousses met een van onze gevarieerde Biologische Kommen, ideaal om een vleugje distinctie aan uw feest te geven zonder het milieu te schaden. In Suikerriet, Chinet en Karton, een groot assortiment flexibele, extra stijve en onbreekbare schalen. Kortom, bij MonoUso bieden wij u een brede collectie van verschillende kommen aan die u helpen om te presenteren van snack tot heerlijke desserts. In hotels, restaurants, caterings en Take Away food services zijn Kommen de meest ecologische en hygiënische vervanger van de traditionele Plastic Diepe Borden geworden.

 

Rechthoekige Plastic Dienbladen

Kunststof dienbladen zijn de hoofdrolspelers in de presentatie van voedsel in de horeca, bij evenementen of feesten. Deze Wegwerpbare Dienbladen zijn de meest elegante, hygiënische en comfortabele manier om de culinaire creaties te presenteren die het gehemelte van de eters zullen veroveren. PET Presentatie dienbladen, Harde PS dienbladen, Microgolfbare PP dienbladen, dienbladen met Compartimenten, dienbladen met Deksels, Isothermische FOAM dienbladen, Economische PS dienbladen en Fast Food Plastic dienbladen, verbreden ons gamma van Plastic dienbladen waarmee u een perfect wegwerpservies heeft voor elke gelegenheid. Zonder twijfel hebben we een breed assortiment aan Plastic dienbladen die u zullen helpen om de beste gastheer te worden.