Rond Premium Hard Borden (PP)

Premium Ronde Harde PP Plastic Borden bieden een veel betere weerstand dan conventionele kunststof borden. Hun klassieke en tijdloze ontwerp, waarbij de keuze uit verschillende kleuren uw tafel tot leven brengt, is geïnspireerd op de perfecte cirkel. Deze Premium Ronde Wegwerpbare Borden zijn gemaakt van een zeer bestendig plastic dat van deze Plastic Borden herbruikbare Plastic Borden maakt omdat ze bestand zijn tegen hoge en lage temperaturen en met een zorgvuldige handwasbeurt, meer dan één keer kunnen worden gebruikt. Onze Dura Ronde Plastic Tafel Items biedt eenvoud en elegantie, een dans in de tijd tussen perfecte vormen en harmonie van kleuren die deze Plastic Borden die in de Magnetron kunnen geschikt maken voor elke situatie. 

Actieve filters

  De prachtige Premium Harde Ronde Borden openen de deuren naar distinctie en verfijning. Gemaakt van Polypropyleen, deze Plastic Borden zijn het kenmerk van Herbruikbare Plastic Borden. Met een zorgvuldige handwas, kunnen deze Harde Plastic Borden in meer dan één gelegenheid worden gebruikt.

  Deze Ronde Plastic Borden, beschikbaar in verschillende kleuren en maten, zal uw Tafeldecoratie gevuld worden met persoonlijkheid, terwijl ze een schone, elegante en kwaliteitsvolle service garanderen. Kortom, een serie herbruikbare borden die samen een veelzijdige Plastic Feest Item vormen.

  Deze kunststofborden zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit polypropyleen en zijn bestand tegen zowel hoge als lage temperaturen. Daarom bieden Kunststofborden de voordelen en elimineren ze de nadelen van traditionele borden, omdat het harde en resistente Kunststofborden zijn die bij het ontvangen van een klap niet zullen versplinteren of breken in kleine snijstukken. 

  Deze Plastic Feest Item bestaat uit Plastic Borden die het perfecte antwoord zijn op de eisen van een professionele wereld in constante evolutie, met de nadruk op voedselveiligheid en design. Onze Ronde Harde Plastic Borden bieden kwaliteit, productiviteit en een lage prijs. 

  En als u op zoek bent naar een ander type van herbruikbare plastic borden, aarzel dan niet om ons assortiment van PP Premium Harde Borden, PP Premium Vierkante Harde Borden en PP Harde Borden voor in de Magnetron te bezoeken.

  Bekijk meerZie minder