rPET Deligourmet bakjes

rPET DeliGourmet verpakking is de perfecte verpakking om uw voedsel economisch, hygiënisch en transparant te serveren. Het zijn Basic Plastic Containers waar het koude voedsel al zijn eigenschappen en smaak behoudt. Deze Wegwerpbare PET Recycling Containers kunnen worden aangevuld met een deksel dat de container hermetisch afsluit, waardoor morsen en mogelijke vlekken worden voorkomen.

Actieve filters

    Onze rPET DeliGourmetpakketten, ideaal voor de presentatie van salades en groenten, bieden een multifunctionele en functionele service. Gemaakt van 100% PET (Polyethyleentereftalaat) zijn deze DeliGourmet Plastic Containers geschikt voor direct contact met voedsel. Dit materiaal geeft hen kristalliniteit en transparantie, met een vleugje glans.

    PET Voedsel Verpakking is bestand tegen temperaturen tussen -40º C en +80º C en heeft een hoge slijtvastheid, stijfheid en hardheid. Deze wegwerpcontainers worden veel gebruikt door restaurants, hotels, cateringbedrijven, zelfbedieningszaken en afhaalrestaurants.

    Voor het goede gebruik van onze Rpet Plastic Containers, van MonoUso raden wij het gebruik ervan aan in combinatie met het rPET Deksel van DeliGourmet Pots, ook beschikbaar in onze website. Speciaal kunststof deksel voor deze Voedselverpakking, waardoor deze veel optimaler kan worden vastgehouden en gesloten, waardoor onnodig verlies of morsen wordt voorkomen en het voedsel beter wordt beschermd.

    Als u een ander type bedrijf heeft, vindt u op onze website ook een andere selectie van speciale Foodverpakkingen per materiaal: FOAM Verpakkingen, Kartonnen Verpakkingen, Suikerriet Verpakkingen en Aluminium Verpakkingen. Een handige oplossing voor uw bedrijf en met 24/48 uur levering.  Voor meer informatie over Kunststofverpakkingen kunt u contact met ons opnemen via 931 158 455.

    Bekijk meerZie minder