Salade Container PLA

Uw salades hebben al een nieuwe bondgenoot! Onze PLA-maïszetmeelschalen zijn perfect om uw maaltijden mee te nemen zonder het gevaar te lopen dat de inhoud wordt gemorst en dat alles wordt bevlekt. In onze catalogus kunt u de catalogus kiezen die het beste bij uw smaak en behoeften past. En geniet!

Actieve filters

  Estos verpakkingen zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals maïszetmeel of aardappelzetmeel, dus het zijn biologische producten met de voordelen van conventionele voedselverpakkingen. Maak van de gelegenheid gebruik om uw salade te proeven en tegelijkertijd het milieu te beschermen.

  Maakt u zich zorgen over het lot van uw verpakking? Uit eten gaan kan een gedoe lijken: je moet je tupperware overal mee naartoe nemen, het eten komt uit de verpakking, je krijgt vlekken... met PLA-maïszetmeelschalen wordt het makkelijker voor je: het is zo makkelijk om de verpakking in de biologische bak te gooien, maar met een schoon geweten omdat het een biologisch afbreekbaar product is.

  PLA-maïszetmeel saladekommen zijn zeer comfortabel, veilig en gemakkelijk te vervoeren. Bovendien zijn ze door de thermoformering resistent en flexibel, waardoor het product niet kan morsen.

  In MonoUso vindt u PLA maïszetmeel saladekommen in verschillende maten, van de kleinste tot containers met een inhoud van meer dan een liter, waar u elk vers voedsel veilig en zonder zorgen kunt meenemen. Kies de optie die u wilt!

  U zult geen problemen hebben met allergieën, bezoek ons artikel om eruit te komen.

  Bekijk meerZie minder