Saladen en Fruit bakjes

In de zomer is een van de dingen die het meest gebruikt worden de Wegwerp Salade Containers, en dat is vanwege de warmte en de noodzaak om het lichaam te hydrateren met groente- en fruitvoedsel. Met onze Kartonnen Salade Containers kunt u uw klanten bedienen en ze kunnen genieten van het eten waar ze maar willen. Vergeet niet dat onze Plastic Saladeboxen in verschillende maten en met verschillende ruimtes te vinden zijn.

Actieve filters

    Overal en altijd genieten van een lekkere fruit- of groentesalade is nu mogelijk met onze Wegwerpbaar Salade Containers. Deze handige, gemakkelijk mee te nemen wegwerpverpakkingen voorkomen vlekken dankzij hun waterdichte coating. 

    In deze sectie vindt u Kartonnen dozen met deksels, Plastic Salade Tassen en Premium Kartonnen Salade Dozen. Al onze wegwerpverpakkingen garanderen een veilig transport zonder de smaak te verliezen. Daarom zijn ze een alternatief om te overwegen in elk bedrijf waar meeneem- of zelfbedieningsmaaltijden worden geserveerd.

    En als u een ander type voedselverpakking nodig heeft voor uw bedrijf, aarzel dan niet langer en bekijk onze rubrieken Kunststofverpakkingen, Kartonverpakkingen, Aluminiumverpakkingen, FOAM Thermische Verpakkingen en Take Away Service Verpakkingen. Plaats nu uw bestelling en u ontvangt deze in minder dan 48 uur.

    Bekijk meerZie minder