Sandwich verpakking

Probeer onze Plastic Sandwich Verpakking! Broodjes dragen zonder te pletten is niet langer onmogelijk dankzij het Sandwich Pack met Clear Hinge Deksel. Gemaakt van een transparant PET-kunststofmateriaal. Deze kunststof container is ideaal als verkoopautomaat.

Actieve filters

    Sandwichverpakkingen zijn gemaakt van PET, een lichtgewicht materiaal met een hoge slagvastheid en corrosiebestendigheid. Daarom hebben PET-sandwichverpakkingen een stootvaste structuur. Daarnaast heeft deze Sandwich Box een scharnierend deksel. Om deze redenen garandeert de Plastic Sandwich Box dat het voedsel comfortabel wordt getransporteerd. Een ander voordeel van de PET Sandwich Box is het kristalheldere uiterlijk, zodat de consument de aangeboden producten kan onderscheiden.

    Plastic Sandwich Box zijn ideaal voor meeneembedrijven en particulieren. Ze zijn ook geschikt als Vending Containers. We hebben verschillende modellen van Sandwich Containers, van de Single Sandwich Container tot de Twee Sandwich Container, evenals andere capaciteiten.

    Bekijk meerZie minder