Sandwichdozen Bepulp

Suikerriet Burger en Sandwich Verpakkingen zijn de meest milieuvriendelijke voedselverpakkingen op de markt. Deze biologisch afbreekbare Hamburger Containers, gemaakt van suikerriet, zijn gemaakt van de resten van de suikerrietplant (bagasse), die overblijft na de extractie van het suikersap, en zijn perfect voor het weerstaan van hoge temperaturen, waardoor de warmte van het voedsel behouden blijft. Deze composteerbare hamburgerschelpen met de meest duurzame wegwerphamburgerverpakkingen in de industrie zijn ideaal voor hun kwaliteit en prijs.

Actieve filters

  BePulp Hamburger Verpakkingen is een Biologisch afbreekbare Hamburger Verpakking, dat wil zeggen, het is een Ecologische Hamburger Verpakking of Sandwiches, deze Ecologische Hamburger Verpakkingen zijn perfect voor alle soorten Take Away of Take away zaken. Deze Suikerrietrecipiënten zijn volledig biologisch afbreekbaar, dus ze zijn respectvol voor het milieu, dat is iets wat we bij MonoUso zeer geïnternaliseerd hebben, aangezien de planeet moet worden verzorgd.

  Deze wegwerphamburgercontainers zijn perfect als u een vleugje respect voor de planeet in uw bedrijf wilt geven. Als je een persoon bent die toegewijd is aan de zorg voor het milieu en echt van mening bent dat de zorg voor de planeet iets is om te worden beschouwd als de biologisch afbreekbare Burger Boxen zijn wat je nodig hebt.

  Deze BePulp Containers zijn gemaakt van Suikerriet, een materiaal dat rechtstreeks wordt gewonnen uit bamboestokken, zodra de stokken worden gebruikt om al het sap te extraheren waaruit de suiker later zal worden geëxtraheerd, uit de resterende pulp die de bagasse wordt geëxtraheerd, dat wil zeggen het materiaal waarmee onze containers worden gemaakt. Dit type materiaal werd vroeger verbrand en dit stootte een grote hoeveelheid CO2 uit in de atmosfeer, waardoor het veel vervuilde, zodat alle bagasse wordt gebruikt met als enig doel het maken van Single Use Containers, waardoor verbranding wordt vermeden en de bamboestokken optimaal worden benut.

  Bij MonoUso zijn we zo overtuigd van de noodzaak om dit type voedselverpakking te gebruiken dat we de maximale inspanning hebben gedaan om de beste kwaliteit van de hele markt te krijgen en de beste prijzen op het internet aan te kunnen bieden, dit alles toegevoegd aan de uitstekende pre-sale en post-sale aandacht en aan de meerdere betaalsystemen, zijn we erin geslaagd om de beste online winkel van wegwerpartikelen van het hele internet te zijn.

  In ons assortiment van Suikerriet Containers vindt u van BePulp Sandwich Containers, BePulp Multifunctionele Containers en BePulp Suikerriet Trays, tot Sausenpotten, Soeppotten, BePulp Suikerriet Kommen en MenuBox Containers. 

  Bekijk meerZie minder