Sauspotten

Mayonaise, ketchup, caesar, pikant, guacamole, kaas, kruiden, mosterd... het zijn er duizenden! We houden allemaal van een goede saus. Maar soms breken de glazen potten en kan het een echte ramp zijn. Of het nu voor persoonlijk of professioneel gebruik is, met de sausboten kunt u de saus meenemen waar u maar wilt en al uw gerechten aanvullen.

Actieve filters

  In ons land is het een traditie dat het overgrote deel van de gerechten vergezeld gaat van een saus. Daarom zijn plastic sausboten ideaal voor restaurants, cafés, etenswagens en eetstands op beurzen, festivals of concerten... u kunt ze zelfs kopen voor uw huis!

  VOORDELEN VAN SAUSBOTEN

  • Praktisch.
  • Hygiënisch
  • Gemakkelijk en comfortabel in gebruik.
  • Herbruikbaar
  • Bestand tegen


  Sausperen zijn een zeer gewilde optie voor restaurant- en hotelbedrijven vanwege hun praktisch nut. Ze zijn zeer eenvoudig te gebruiken en een zeer eenvoudige en praktische optie voor het conserveren van sauzen. Hun toepassing is nog eenvoudiger, wat u tijd zal besparen.

  Deze sausflessen zijn een zeer economische optie en bovendien eenvoudig en hygiënisch. Ze zijn zeer gemakkelijk te wassen, dus zodra de saus klaar is kunt u ze zonder problemen wassen en gebruiken voor andere sauzen. Bovendien is het vullen ervan heel eenvoudig, gewoon het deksel losdraaien en dat is het.

  Onze sausdispensers zijn gemaakt van polyethyleen, dus ze zijn zeer flexibel en resistent. Dit is een investering die u nauwelijks zal opvallen en die lang meegaat.

  Naast sauzen kunnen deze sausdispensers ook gebruikt worden om olie, azijn of een andere vloeistof op te slaan. Dankzij hun sluiting bestaat er geen gevaar voor het morsen van de inhoud.

  Op onze website vindt u verschillende modellen en kleuren plastic sauspotjes: enerzijds hebben we potjes voor gele sauzen, potjes voor rode kamers en potjes voor doorschijnende sauzen. We hebben ook kleine en grote sauspotten, zodat u de maat kunt kiezen die het beste past bij uw behoeften.

  Kies degene die het beste bij uw bedrijf past en krijg het voor een meer dan betaalbare prijs!

  Bekijk meerZie minder