Categories

Houten Servetten Houder

De houten servetringen dragen niet alleen bij aan het imago van uw restaurant, maar helpen u ook om de orde in de serviceruimte te bewaren en het materiaalverlies te beperken. Orde en netheid is een van de variabelen die een diner analyseert bij het zoeken naar een restaurant waar hij of zij hun honger kan stillen en zich kan vermaken. Bij Monouso hebben we een permanent en voortdurend bijgewerkt aanbod van de beste houten servetringen tegen onklopbare prijzen.

Actieve filters

  Als we eten, is een van de producten die we het meest waarderen servetten.

  Ze dienen ons, zowel om onze handen en mond schoon te maken, als om het onvermijdelijke vloeibare ongeluk te stoppen dat alles dreigt te bevuilen, onder andere voor gebruik.

  Idealiter liggen de servetten altijd binnen het bereik van degenen die ze nodig hebben en vereisen ze geen grote extra inspanning om er een te krijgen.

  Bij Monouso presenteren we u dit gedeelte van de houten servetringen.

  Dankzij dit product bedient u uw klanten zoals u dat wilt, maar zonder dat dit ten koste gaat van het imago en de volgorde van uw tafels.

  Verschillende modellen van houten en bamboe servetringen, in de natuurlijke kleur van het hout of met een elegante zwarte kleur, zijn beschikbaar voor uw aankoop.

  Het is belangrijk om erop te wijzen dat deze servettendozen, dankzij de productiematerialen, milieuvriendelijke producten zijn.

  Bovendien vindt u in onze online shop verticale en horizontale houten servetringen, zodat we aan elke behoefte kunnen voldoen.

  Bekijk meerZie minder