Soepbeker

Met onze Wegwerp Soepbeker kunt u altijd en overal genieten van een warme soep. De Soeppotten houden de temperatuur vast en zijn zeer resistent. Deze Hot Liquid Containers zijn gemaakt van karton of suikerriet en hebben de mogelijkheid om een deksel te hebben.

Actieve filters

    Dankzij de Kartonnen Soepbakken kunt u genieten van een heerlijke consommé waar uw lichaam u ook naartoe brengt. Deze wegwerpcontainers zijn perfect bestand tegen de lage en hoge temperaturen, zonder dat die toestand van voedsel wordt doorgegeven aan de handen van de klant. De beschermende laag voorkomt ook vlekken en morsen.

    Onze Kartonnen Soepverpakking is verkrijgbaar in verschillende maten met het bijbehorende Plastic Deksel om morsen van het product te voorkomen.  Ze zorgen voor een luchtdichte afsluiting om de temperatuur op peil te houden en zo het transport te vergemakkelijken. Daarom is de Wegwerpbare Soep Kom de handigste soepbak om de kwaliteit van uw product te garanderen.

    De Wegwerp Soepverpakkingen die wij aanbieden voldoen aan al uw eisen, dat verzekeren wij u!  En als u een ander type voedselverpakking nodig heeft voor uw bedrijf, aarzel dan niet om onze secties Kunststofverpakkingen, Kartonverpakkingen, Aluminiumverpakkingen, Thermische Verpakkingen FOAM en Verpakkingen voor Take Away Services te raadplegen. Plaats nu uw bestelling en u ontvangt deze in minder dan 48 uur.

    Bekijk meerZie minder