Traktatiedoosjes met Venster

De Cake Boxes zijn de beste optie bij het serveren en vervoeren van allerlei soorten snoep en desserts, op de meest comfortabele en hygiënische manier. Verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en afwerkingen, vormen de Ronde Cake Boxes, Vierkante Cake Boxes, Muffin Boxes of Cupcake Boxes en Cake Boxes, naast andere opties, een zeer complete categorie waar u de Cake Boxes vindt die het beste bij uw behoeften passen. Als je zorgt voor het kleinste detail van je snoep, taart of taart, hoe kun je het dan niet het Cake and Pie-pakket geven dat het verdient?

Actieve filters

    De Cake Boxes zijn de meest comfortabele manier om taarten, snoep en taarten te serveren en te vervoeren onder een ideale presentatie die klanten en gasten zal verrassen.

    Om een comfortabele en onberispelijke service te kunnen bieden, is het ontwerp van onze Taartdozen in harmonie met het interieur: als de taart rond is, kunt u deze presenteren in onze Ronde Taartdozen; als de taart vierkant is, kunt u deze presenteren in onze Vierkante Taartdozen; als u op zoek bent naar een Muffin Container, kunt u Cupcake Muffin Boxes vinden; als u echter op zoek bent naar een Wegwerp Kartonnen Container voor koekjes en chocolaatjes, dan zijn de Taartdozen perfect voor u. 

    De montage van onze kartonnen taartdozen is eenvoudig en snel. Om uw veiligheid te versterken, hebben we kartonnen Cake Saving Strips.

    Taart- en banketbakkersdozen zijn uitstekend geschikt voor bakkerijen, horecabedrijven en particulieren.  Maar als u een ander type wegwerpverpakking voor snoep nodig heeft, aarzel dan niet om ons assortiment van verpakkingen voor gebak te bekijken.

    Bekijk meerZie minder